De Horeca Bazaar

Vastelaovend baseball cap propeller

Maak jouw carnaval fenomenaal met onze Vasteaovend propeller pet!

Proppelor pet Vastelaovend baseball
Carnaval wordt ieder jaar natuurlijk steeds populairder. Daarom is het belangrijk om jezelf steeds meer te verbreden in het assortiment dat er wordt aangeboden. In Vastelaovend heb je natuurlijk geen strikte dresscode als in bijvoorbeeld Oeteldonk. Maar het is natuurlijk hartstikke leuk om de echte Vastelaovend kleuren terug te laten komen in de outfit. Dit kan natuurlijk met al onze Vastelaovend artikelen. Zo ook deze baseball cap. Met deze baseball cap wordt de aandacht al snel getrokken, dat komt natuurlijk door de propeller die op de baseball cap zit.

Uw vastelaovend vindt u bij De Horeca Bazaar!

Een carnavalsoutfit scoren is natuurlijk niet altijd tegen een lage prijs, maar daar probeert De Horeca Bazaar wel voor te zorgen! Naast de lage prijs die wij kunnen bieden op onze Vastelaovend artikelen zijn er nog meer feestartikelen die te combineren zijn met Vastelaovend. Bruin, blond of rood haar? Wat dacht u van rood, geel en groen haar! Hier kunt u voor zorgen met onze UV glow haarkrijt! Deze lichten op als er UV licht op schijnt!

Uw vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Naast ons brede assortiment kunnen wij u ook de laagste prijs bieden. Dit komt door onze manier van handelen. Wij kopen al onze producten in bij de directe bron. Dit doen wij ook grootschalig, hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten!
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"