De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega ballon – 91cm – Vastelaovend rood

Een Vastelaovend carnavalsfeest is niet compleet zonder onze ballonnen!

Natuurlijk zijn onze feestballonnen een erg leuke toevoeging voor uw Vastelaovend evenement. Met deze ballonnen creëert u een unieke sfeer, ook worden de feestgangers geprikkeld door alle ballonnen waardoor ze alles nog leuker ervaren! Deze mega ballonnen hebben een andere functie dan onze feestballonnen. Deze mega ballonnen hebben een diameter van 91 centimeter! Deze ballonnen zijn dus erg groot en erg sterk en trekt hierdoor dus erg de aandacht van het publiek. Door deze mega ballonnen het publiek in te werpen zal dit voor een speciale sfeer creëren in het publiek. Iedere feestganger wilt de ballon wederom de lucht in slaan wat vaak ervaren wordt als sensationeel!

Wie gebruikt deze Vastelaovend mega ballonnen?

Onze mega ballonnen zijn mega in trek bij organisatoren van de grootse feesten of horecagelegenheden. Deze mega ballonnen zorgen voor een unieke sfeer bij de feestgangers, dit kan natuurlijk erg inspelen op het koopgedrag van het publiek. Als een feestganger door veel verschillende dingen geprikkeld wordt, zullen ze uw feestgelegenheid niet snel vergeten.

De beste kwaliteit Vastelaovend mega ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Bij bieden op al onze Vastelaovend producten de laagste prijsgarantie aan. Zo ook al onze Vastelaovend ballonnen! Wij vinden het belangrijk dat ieder feest ook echt een feest is! Dit is daarom de reden dat wij al onze feestartikelen aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Hierdoor kan u aan al uw feesten extra sfeerelementen toevoegen waardoor u uw feest onvergetelijk maakt!

Nog 148 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45