De Horeca Bazaar

Vastelaovend bril

De vastelaovend bril laat u het echte Limburgse carnaval zien!

Accessoires worden steeds belangrijker tijdens alle feestgelegenheden. Iedereen wilt er steeds leuker, mooier en anders uitzien dan de rest. Nóg meer leukere aankleding dat zorgt dat ze nóg meer opvallen! Deze bril is een one size model, iedereen past hem dus! Ook zeer belangrijk is dat er geen glazen zitten in deze bril. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij denken dat dit een veiligere optie is. Iedereen is druk aan het feesten met carnaval en er word natuurlijk minder opgelet dan normaal. De kans dat er iemand met een elleboog of hand tegen het glas aan komt is helaas aanwezig. Daardoor hebben wij gekozen om deze brillen te leveren zonder glazen.

Vastelaovend carnavals brillen perfect voor promotionele doeleinden!

Door de carnavalsbrillen uit te delen op uw event wekt dat feestelijke gedachtes op bij de feestbeesten. Een gratis bril, wie wil dat nou niet? Hierdoor zal uw event altijd in het achterhoofd blijven zitten. Om het nog mooier te maken is het mogelijk om de brillen te bedrukken met uw organisatie naam , café logo of slogan. Hierdoor blijft het niet alleen in het achterhoofd zitten maar worden ze ook telkens geconfronteerd met uw logo, slogan of de naam van uw organisatie!

Carnaval is natuurlijk niet het enige grote evenement waar u gebruik kan maken van onze promotionele artikelen. Er zijn genoeg andere grootse feesten die georganiseerd worden waar u promotie kan maken voor uw eigen organisatie. Met onze promotionele artikelen en merchandise maakt u uw organisatie onvergetelijk!

Meer info
Minder info

Nog 1760 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Bril limburg
Bril limburg

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 2.95
1 10 9.1 2889
10 10