De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vastelaovend veters - 70cm

Ook de kleine details mogen niet ontbreken! Koop nu deze Vastelaovend veters!

Limburg, of moeten we dan toch Vastelaovend zeggen? Jaja zeker! Want in Limburg is het te doen met carnaval. Ga lekker naar de hoofdstad Maastricht of vier toch carnaval in een andere plek achter de optocht aan. Limburg viert carnaval uitgebreider dan iedereen, het feest wordt niet beperkt tot drie dagen, nee. Vastelaovend trekt het dagen en dagen langer door. Het is in Limburg ook uiterst belangrijk dat je je volledig, van top tot teen, van boven naar onder, van links naar rechts, helemaal verkleed. Daarom kunnen deze Vastelaovend veters natuurlijk niet vergeten worden! Want ook aan de details moet je aandacht geven.

Vastelaovend veters in gebruik

Deze Vastelaovend veters worden in twee maten geleverd: 70 centimeter en 120 centimeter. De Vastelaovend 70 cm veters kun je het beste gebruiken als je een wat kleinere maat schoenen hebt. Ook voor kinderen zijn deze veters zeker geschikt! Mocht je nu gewoon boten van schoenen hebben, of gewoon een iets wat grotere maat, dan raden wij het aan om de 120 centimeter in te slaan.

Vastelaovend veters kopen bij De Horeca Bazaar

Zoals je gewend bent bij De Horeca Bazaar, krijg je ook op deze Vastelaovend veters de allerbeste prijs die er is. Wanneer je ergens anders deze Vastelaovend veters goedkoper vindt, geef ons dan een seintje. Wij passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil. Nou is het allemaal heel fijn dat je de best prijs krijgt van ons, maar mocht je ooit vragen hebben of extra info nodig hebben, dan kan je bij ons altijd terecht! Wij stoppen niet tot jij tevreden bent.

Nog 50 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.75