De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde LED foam sticks - Rood

de beste marketingtool voor horeca en evenementen, de bestickerde foamstick!

GLOW IN THE DARK STICKS VAN DE HORECA BAZAAR

De led foam sticks van De Horeca Bazaar zorgen op elk evenement voor een geweldige sfeer. Op elk festival, elke bruiloft en in alle horeca gelegenheden vind je de foam sticks terug simpelweg vanwege het feit dat de led staaf dé partygadget van nu is! Als evenementen organisator kunt u bijna niet meer om de foam stick heen, de feestartikelen zijn een van de belangrijkste factoren die zorgen voor de geweldige sfeer op een festival. Niet alleen de led foam sticks maar ook de rode glow sticks en rode festival zonnebrillen zijn allen producten welke erg populair zijn tijdens feesten en evenementen.

BESTICKERDE LED FOAM STICKS MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

De foam sticks maken van een festival een memorabel festival. De Horeca Bazaar biedt de geweldige sfeermakers nu ook aan met uw eigen logo of naam er op! De bestickerde foamsticks zorgen niet alleen voor een fantastische sfeer op uw festival, ook is het een perfect merchandise middel. Led foam sticks met het logo van een organisatie zijn natuurlijk erg goed voor de naamsbekendheid, daarbij komt nog dat de bezoekers van uw evenement een geweldige ervaring zullen hebben die niet snel vergeten zal worden!

HOE WERKEN DE LICHTSTAVEN OF LED FOAM STICKS?

De led foam sticks zijn voorzien van een veiligheidsclipje, deze moet worden verwijderd voor de foam stick kan worden aangezet. Het veiligheidsclipje zorgt ervoor dat de batterij niet op kan raken tijdens het vervoeren van de foam staven bijvoorbeeld. De foamsticks kunnen worden aangezet zodra het clipje is verwijderd van de licht staaf. De led foam stick kan op 3 verschillende standen aangezet worden, de 3 verschillende standen zijn simpel te bedienen met 1 knopje, deze knop bevind zich aan de onderkant van de led stick.
Bestel de bestickerde led foam sticks met uw eigen logo om ervoor te zorgen dat uw evenement een gegarandeerd succes wordt, waar mensen nog lang over na zullen praten!

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Nog 9347 stuks op voorraad! Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
133.1