De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde LED foam sticks - Oranje

bestickerde foamsticks optimaliseren de sfeer en promotie op elk evenement!

GLOW IN THE DARK STICKS MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

De Horeca Bazaar verzorgt voor vele horeca eigenaren en evenementen organisatoren de feestartikelen, zo ook de led foam sticks. De led foamsticks zijn een partygadget die voor een fantastische sfeer zorgen op elk evenement. De led foam sticks zijn bij De Horeca Bazaar te verkrijgen tegen de allerlaagste prijs van Nederland.

LED FOAM STICKS VOOR ORANJE EVENEMENTEN!

Niet alleen zijn de oranje foam sticks populair tijdens het festival seizoen, of in de horeca, ook zijn de oranje foam sticks natuurlijk perfect geschikt voor evenementen zoals het EK, WK, koningsdag, of de olympische spelen. Tijdens oranje evenementen zijn de oranje feestartikelen perfect op hun plek en dit geldt uiteraard ook voor de oranje lichtstaven. Vanwege het feit dat de oranje led foam sticks verkrijgbaar zijn met uw eigen logo kunt u als festival organisator, tijd koningsdag bijvoorbeeld, goed gebruik maken van deze partygadget.
Niet alleen de oranje foam sticks zijn erg populair op evenementen zoals deze, vaak worden de oranje foam sticks gecombineerd met bedrukte oranje shotglaasjes en oranje zonnebrillen, om het thema zo goed mogelijk toe te passen op een evenement, alle producten zijn uiteraard verkrijgbaar met de allerlaagste prijsgarantie!

HOE WERKEN DE LICHTSTAVEN OF LED FOAM STICKS PRECIES?

De led lichtstaaf is erg gemakkelijk te bedienen. Er zit een veiligheidsclipje aan de onderkant van de foam stick, dit zorgt ervoor dat de led foam stick, tijdens het vervoeren bijvoorbeeld, niet per ongeluk aan kan gaan waardoor de batterij op zal raken. De foamsticks kan aangezet worden wanneer het veiligheidsclipje is verwijderd, de foam stick heeft 3 verschillende knipper standen, variërend op gebied van snelheid.
Zorg ervoor dat uw bezoekers uw evenementen niet snel meer zullen vergeten door gebruik te maken van de beste partygadget van nu; de led foam stick!

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

9.1
2619 Beoordelingen
"Top
Supersnelle bezorging"