De Horeca Bazaar

Bestickerde LED foam sticks - Oranje

bestickerde foamsticks optimaliseren de sfeer en promotie op elk evenement!

  • Ontwerp aanleveren: vector bestand, met lijnen en zonder pixels inclusief letteromtrekken. PDF, AI of EPS bestand.
  • Hoe lever je een goed drukbestand aan?
  • Afmetingen bedrukking 37mm x 318mm
  • Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen na akkoord van de proef - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen na akkoord van de proef. Meer dan 3000 stuks: levertijd in overleg.

GLOW IN THE DARK STICKS MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

De Horeca Bazaar verzorgt voor vele horeca eigenaren en evenementen organisatoren de feestartikelen, zo ook de led foam sticks. De led foamsticks zijn een partygadget die voor een fantastische sfeer zorgen op elk evenement. De led foam sticks zijn bij De Horeca Bazaar te verkrijgen tegen de allerlaagste prijs van Nederland.

LED FOAM STICKS VOOR ORANJE EVENEMENTEN!

Niet alleen zijn de oranje foam sticks populair tijdens het festival seizoen, of in de horeca, ook zijn de oranje foam sticks natuurlijk perfect geschikt voor evenementen zoals het EK, WK, koningsdag, of de olympische spelen. Tijdens oranje evenementen zijn de oranje feestartikelen perfect op hun plek en dit geldt uiteraard ook voor de oranje lichtstaven. Vanwege het feit dat de oranje led foam sticks verkrijgbaar zijn met uw eigen logo kunt u als festival organisator, tijd koningsdag bijvoorbeeld, goed gebruik maken van deze partygadget.
Niet alleen de oranje foam sticks zijn erg populair op evenementen zoals deze, vaak worden de oranje foam sticks gecombineerd met bedrukte oranje shotglaasjes en oranje zonnebrillen, om het thema zo goed mogelijk toe te passen op een evenement, alle producten zijn uiteraard verkrijgbaar met de allerlaagste prijsgarantie!

HOE WERKEN DE LICHTSTAVEN OF LED FOAM STICKS PRECIES?

De led lichtstaaf is erg gemakkelijk te bedienen. Er zit een veiligheidsclipje aan de onderkant van de foam stick, dit zorgt ervoor dat de led foam stick, tijdens het vervoeren bijvoorbeeld, niet per ongeluk aan kan gaan waardoor de batterij op zal raken. De foamsticks kan aangezet worden wanneer het veiligheidsclipje is verwijderd, de foam stick heeft 3 verschillende knipper standen, variërend op gebied van snelheid.
Zorg ervoor dat uw bezoekers uw evenementen niet snel meer zullen vergeten door gebruik te maken van de beste partygadget van nu; de led foam stick!

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Meer info
Minder info

Nog 5927 stuks op voorraad!

Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen.

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Foamsticks bestickeren oranje
Foamsticks bestickeren oranje
bestickerde foamsticks met eigen logo
bestickerde foamsticks met eigen logo
foamsticks met eigen logo bestickering
foamsticks met eigen logo bestickering
Foam sticks bruiloft 1
Foam sticks bruiloft 1
Foam sticks bruiloft 3
Foam sticks bruiloft 3
Foam sticks bruiloft 4
Foam sticks bruiloft 4

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 133.1
1 10 9.1 2880
8 10