De Horeca Bazaar

Bestickerde LED foam sticks - Wit

witte foamsticks voor bruiloften, festivals en in de horeca!

VOOR WIE ZIJN DE LED FOAM STAVEN?


De led foam sticks kunnen voor elk feest of festival worden ingezet, echter worden de foam sticks met eigen opdruk vooral gebruikt door artiesten en festival organisatoren, vanwege het feit dat de foamsticks voor een geweldige promotieactie zorgen wanneer ze uitgedeeld worden aan het festival publiek. De foamsticks zorgen niet slechts voor promotie, ook de beleving en ervaring van uw publiek zal een enorme boost krijgen, de sfeer die de foamsticks met zich mee brengen is niet te evenaren!

UW EIGEN LOGO OP DE LED FOAM STICKS?!


De eigen opdruk die ervoor zorgt dat een festival of artiest zijn of haar naamsbekendheid enorm zal verbeteren is een van de vele redenen waarom de led foam sticks zo populair zijn. Bezoekers van een festival zien de bedrukte led sticks als een merchandise middel en zullen vanwege de merchandise sneller terugdenken aan het evenement, simpelweg vanwege de fantastische ervaring die mensen zullen overhouden aan het feest.

LED FOAMSTICKS VOOR BRUILOFTEN EN VIERINGEN!


Behalve festivals en artiesten worden de witte foamsticks erg vaak gebruikt op bruiloften en andere privé vieringen waar een feestje wel op z’n plaats is! De witte bedrukte foamsticks kunnen hiervoor bijvoorbeeld worden bedrukt met de namen van de 2 gelukkigen. Vaak worden op dit soort evenementen de witte bedrukte foam sticks gecombineerd met de bedrukte witte ballonnen en bedrukte witte shotglaasjes van De Horeca Bazaar.

Aanlevering ontwerp stickers:
- Formaat: 35mm x 316mm
- Aan alle zijde 1 mm snijruimte (totaal 37mm x 318mm)
- Aanleveren zonder snijlijnen
- Aanleveren als PDF, AI of EPS bestand
- Minimaal 300dpi
- Optimaal is 356dpi / 140ppcm
- Opmaken in CMYK
- Vector bestand; hoogst mogelijke kwaliteit met lijnen en zonder pixels

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.
witte foamsticks bestickerd eigen logo bestickerde foamsticks eigen ontwerp eigen logo op bestickerde foamsticks Foam sticks bruiloft 1 Foam sticks bruiloft 3 Foam sticks bruiloft 4
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."