De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde LED foam sticks - Groen

Gebruik de bestickerde foamsticks als marketing instrument voor uw event!

GLOW IN THE DARK STICKS VOOR HORECA EN EVENEMENTEN

Of je nu een verjaardagfeest geeft, een bedrijfsuitje hebt, of een organisator bent van een groot festival, de led foam sticks zijn perfect geschikt om van elk feest een onvergetelijk feest te maken! De led foam sticks zorgen voor een geweldige sfeer, uw bezoekers zullen het een fantastische ervaring vinden. Vaak worden de groene foam sticks gecombineerd met bedrukte groene shotgaasjes tijdens thema feesten bijvoorbeeld.

GLOW IN THE DARK STICKS MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

De Horeca Bazaar biedt haar feestartikelen altijd aan met de allerlaagste prijsgarantie van Nederland, een fantastisch feest hoeft niet duur te zijn! Om ervoor te zorgen dat de led foam sticks niet slechts gezien worden als feestartikelen maar ook als promotie / merchandise middel, is het bij De Horeca Bazaar ook mogelijk om de foam sticks te laten bestickeren, met het logo van uw festival bijvoorbeeld.

LED FOAM STICKS, HOE WERKEN ZE PRECIES?

De bestickerde led foam sticks zijn erg gemakkelijk te bedienen doormiddel van een klein knopje, deze bevindt zich aan de onderkant van de foam stick. De foam stick is voorzien van 3 led lampjes, deze kunnen doormiddel van het knopje in 3 verschillende knipperstanden worden gezet. Vóór gebruik van de foamsticks dient u eerst het veiligheidsclipje te verwijderen, deze bevindt zich naast het knopje aan de onderkant van de lichtstaaf, het clipje is bedoeld om ervoor te zorgen dat de batterij van de led foam sticks niet leeg kan gaan, tijdens vervoer bijvoorbeeld.

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Nog 17493 stuks op voorraad! Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
133.1