De Horeca Bazaar

Bestickerde LED foam sticks - Blauw

de bestickerde blauwe foamsticks van De Horeca Bazaar!

LED STICKS OF FOAM STICKS VAN DE HORECA BAZAAR


Voor bruiloften, evenementen, verjaardagen, op elk feest komen ze van pas; de led foam sticks van De Horeca Bazaar. Vanwege de optie tot bestickering van de foam sticks is uw evenement niet alleen voorzien van een fantastische sfeer, ook zorgen de led foam sticks voor een enorme boost op het gebied van naamsbekendheid. Om het blauwe thema door te voeren, voor een babyshower van een jongetje of een verjaardag van een jongen bijvoorbeeld, zijn de blauwe glow sticks en blauwe shotglaasjes een perfecte combinatie met de bedrukte blauwe foam sticks!

VOOR WIE ZIJN DE GLOW IN THE DARK STICKS OF LED FOAM STICKS?


Voor elke evenementen organisator of horeca eigenaar is de led foam stick een onmisbare partygadget! De led sticks zorgen voor een fantastische sfeer en zijn nu ook verkrijgbaar met uw eigen logo of naam, dit zorgt voor extra naamsbekendheid en ook zorgt het ervoor dat de bezoekers van uw evenement het feest niet snel zullen vergeten!

HOE WERKEN DE LICHTSTAVEN VAN DE HORECA BAZAAR?


De foamsticks zijn voorzien van 3 led lichtjes, deze zijn op 3 verschillende knipperstanden te gebruiken, variërend van snel tot langzaam. De verschillende knipperstanden zijn de bedienen doormiddel van een klein knopje, deze bevindt zich aan de onderkant van de led foam stick. Om ervoor te zorgen dat de batterij van de led sticks ten alle tijden goed blijft zit er een veiligheidsclipje naast het knopje op de foam stick, deze dient verwijderd te worden vóór gebruik van de led staven.

Aanlevering ontwerp stickers:
- Formaat: 35mm x 316mm
- Aan alle zijde 1 mm snijruimte (totaal 37mm x 318mm)
- Aanleveren zonder snijlijnen
- Aanleveren als PDF, AI of EPS bestand
- Minimaal 300dpi
- Optimaal is 356dpi / 140ppcm
- Opmaken in CMYK
- Vector bestand; hoogst mogelijke kwaliteit met lijnen en zonder pixels

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.
bedrukte blauwe foam sticks bestellen bestickerde foamsticks horeca bazaar eigen opdruk op uw foamsticks Foam sticks bruiloft 4 Foam sticks bruiloft 1 Foam sticks bruiloft 3
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."