De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde LED foam sticks - Blauw

de bestickerde blauwe foamsticks van De Horeca Bazaar!

LED STICKS OF FOAM STICKS VAN DE HORECA BAZAAR

Voor bruiloften, evenementen, verjaardagen, op elk feest komen ze van pas; de led foam sticks van De Horeca Bazaar. Vanwege de optie tot bestickering van de foam sticks is uw evenement niet alleen voorzien van een fantastische sfeer, ook zorgen de led foam sticks voor een enorme boost op het gebied van naamsbekendheid. Om het blauwe thema door te voeren, voor een babyshower van een jongetje of een verjaardag van een jongen bijvoorbeeld, zijn de blauwe glow sticks en blauwe shotglaasjes een perfecte combinatie met de bedrukte blauwe foam sticks!

VOOR WIE ZIJN DE GLOW IN THE DARK STICKS OF LED FOAM STICKS?

Voor elke evenementen organisator of horeca eigenaar is de led foam stick een onmisbare partygadget! De led sticks zorgen voor een fantastische sfeer en zijn nu ook verkrijgbaar met uw eigen logo of naam, dit zorgt voor extra naamsbekendheid en ook zorgt het ervoor dat de bezoekers van uw evenement het feest niet snel zullen vergeten!

HOE WERKEN DE LICHTSTAVEN VAN DE HORECA BAZAAR?

De foamsticks zijn voorzien van 3 led lichtjes, deze zijn op 3 verschillende knipperstanden te gebruiken, variërend van snel tot langzaam. De verschillende knipperstanden zijn de bedienen doormiddel van een klein knopje, deze bevindt zich aan de onderkant van de led foam stick. Om ervoor te zorgen dat de batterij van de led sticks ten alle tijden goed blijft zit er een veiligheidsclipje naast het knopje op de foam stick, deze dient verwijderd te worden vóór gebruik van de led staven.

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Nog 21654 stuks op voorraad! Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
133.1