De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde LED foam sticks - Roze/Paars

De roze, bestickerde foamsticks, dé ultieme partygadget!

LED FOAM STICKS, VOOR WIE ZIJN ZE PRECIES?

De roze led foam sticks kunnen worden ingezet op elk evenement! Van een verjaardagsfeest tot aan de grootste festivals! De led foamsticks worden door festivals en andere evenementen gebruikt als partygadget, ook DJ’s of feestzanger gebruiken de led foam sticks om de sfeer te optimaliseren. De foam sticks zorgen dan ook voor een onvergetelijke dag voor uw bezoekers of publiek!

ROZE FOAM STICKS VOOR HORECA EN EVENEMENTEN

De roze foam sticks zijn erg populair in de horeca, op verjaardagsfeestjes van meiden of op evenementen zoals de gay pride of roze maandag. Op evenementen zoals deze is het een echte aanrader om de bedrukte roze foam sticks te combineren met de bedrukte roze shotglaasjes, om het thema zo goed mogelijk door te voeren in het evenement.

HOE WERKEN DE LED LICHTSTAVEN VAN DE HORECA BAZAAR?

De led foam sticks zijn voorzien van 3 led lampjes, deze bevinden zich aan de binnenkant van de foam stick. Om ervoor te zorgen dat de lampjes aan kunnen zult u het veilgheidsclipje eerst moeten verwijderen, deze bevindt zich aan de onderkant van de foam stick en is bedoeld om ervoor te zorgen dat de foam sticks niet geactiveerd kan worden tijdens het vervoeren bijvoorbeeld. Door het veiligheidsclipje blijft de batterij 100% opgeladen. De foamsticks kunnen worden aangezet nadat het clipje is verwijderd en zijn op 3 mogelijke standen aan te zetten, variërend van snel naar langzaam, alle standen zijn te bedienen met 1 knop die zich aan de onderkant van de foam stick bevindt.

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.

Nog 18070 stuks op voorraad! Levertijd: tot 500 stuks: max 8 werkdagen - tot 3000 stuks: max 12 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
133.1