De Horeca Bazaar

Bestickerde LED foam sticks - Roze/Paars

De roze, bestickerde foamsticks, dé ultieme partygadget!

roze foamsticks met uw eigen logo uw eigen logo op de roze foamsticks roze foamsticks met uw eigen logo Foam sticks bruiloft 1 Foam sticks bruiloft 3 Foam sticks bruiloft 4

LED FOAM STICKS, VOOR WIE ZIJN ZE PRECIES?


De roze led foam sticks kunnen worden ingezet op elk evenement! Van een verjaardagsfeest tot aan de grootste festivals! De led foamsticks worden door festivals en andere evenementen gebruikt als partygadget, ook DJ’s of feestzanger gebruiken de led foam sticks om de sfeer te optimaliseren. De foam sticks zorgen dan ook voor een onvergetelijke dag voor uw bezoekers of publiek!

ROZE FOAM STICKS VOOR HORECA EN EVENEMENTEN


De roze foam sticks zijn erg populair in de horeca, op verjaardagsfeestjes van meiden of op evenementen zoals de gay pride of roze maandag. Op evenementen zoals deze is het een echte aanrader om de bedrukte roze foam sticks te combineren met de bedrukte roze shotglaasjes, om het thema zo goed mogelijk door te voeren in het evenement.

HOE WERKEN DE LED LICHTSTAVEN VAN DE HORECA BAZAAR?


De led foam sticks zijn voorzien van 3 led lampjes, deze bevinden zich aan de binnenkant van de foam stick. Om ervoor te zorgen dat de lampjes aan kunnen zult u het veilgheidsclipje eerst moeten verwijderen, deze bevindt zich aan de onderkant van de foam stick en is bedoeld om ervoor te zorgen dat de foam sticks niet geactiveerd kan worden tijdens het vervoeren bijvoorbeeld. Door het veiligheidsclipje blijft de batterij 100% opgeladen. De foamsticks kunnen worden aangezet nadat het clipje is verwijderd en zijn op 3 mogelijke standen aan te zetten, variërend van snel naar langzaam, alle standen zijn te bedienen met 1 knop die zich aan de onderkant van de foam stick bevindt.


Aanlevering ontwerp stickers:
- Formaat: 35mm x 316mm
- Aan alle zijde 1 mm snijruimte (totaal 37mm x 318mm)
- Aanleveren zonder snijlijnen
- Aanleveren als PDF, AI of EPS bestand
- Minimaal 300dpi
- Optimaal is 356dpi / 140ppcm
- Opmaken in CMYK
- Vector bestand; hoogst mogelijke kwaliteit met lijnen en zonder pixels

Uw ontwerp kun u mailen naar info@dehorecabazaar.nl.
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"