De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest Hawaii krans

Een Hawaii krans in het teken van Oktoberfest, om jouw outfit compleet te maken!

De Hawaii krans komt van een Hawaïaanse traditie, die gedragen worden tijdens traditionele gebeurtenissen. Deze “traditie” is over komen waaien naar onze eigen feesten. De Hawaii kransen worden uitgedeeld tijdens festivals of events om de feestgangers direct een feestelijk gevoel te geven bij binnenkomst.

limited edition Oktoberfest Hawaii krans!

Er is steeds meer vraag naar Oktoberfest artikelen. Om uw feest compleet te maken hebben wij de limited edition Oktoberfest Hawaii kransen in ons assortiment! De Hawaii kransen hebben de originele blauw-witte kleuren van Oktoberfest en is daardoor natuurlijk erg herkenbaar!

Naast onze Hawaii kransen hebben we nog meer Hawaii kransen in ons assortiment om uw feest helemaal compleet te maken!

Goedkope Oktoberfest Hawaii krans kopen

De Horeca Bazaar streeft naar de laagste prijs garantie, en die geven wij u ook! Maar hoe lukt dat ons? Wij importeren onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek in grote oplage. Doordat er geen dure tussenhandel zit tussen ons en de fabriek, kunnen wij deze Oktoberfest artikelen (en al onze andere feestartikelen) leveren met de garantie op de laagste prijs van Nederland en België.

Nog 30000 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.54