De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega ballon - 91cm - Oktoberfest - wit

Zonder onze 100cm ballonnen is uw Oktoberfest niet compleet!

Sinds dat wij feestjes vieren, zijn ballonnen altijd al van de partij geweest! Van kleine verjaardagen tot grootse festivals! Overal zie u de ballonnen wel terug, daarom heeft De Horeca Bazaar een groot assortiment ballonnen. Naast de 30 cm ballonnen hebben wij hier ook een mega variant in ons assortiment mogen nemen! Onze Mega Oktoberfest ballon heeft een doorsnee van 91 cm, meer dan drie keer zo groot dus!

Mega ballonnen voor uw Oktoberfest!

Onze mega Oktoberfest ballon maakt uw Oktoberfest compleet! Door deze mega ballonnen het publiek in te gooien, geeft dit het publiek een uitbundig gevoel. De ballonnen kunnen door gegooid worden in het publiek en dat zorgt voor veel vreugde. Door de mega ballon te vullen met onze confetti wordt het publiek helemaal gek! Als de ballon knapt vliegt de confetti alle kanten op wat zorgt voor een buitengewoon beeld!

Mega Oktoberfest ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar wil altijd up to date blijven op het gebied van partygadgets en feestartikelen. Doordat wij onze producten direct inkopen bij de producent, creëren we enorme inkoopvoordelen. Hierdoor kunnen we onze Oktoberfest artikelen ook weer tegen een lage prijs verkopen, waar u vervolgens van kan profiteren. Wij geven daarom op al onze producten de laagste prijsgarantie! Ziet u elders dit product voor een lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Slechts 86 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45