De Horeca Bazaar

Mega ballon - 91cm - Oktoberfest blauw

Hype het publiek door middel van onze 100cm Oktoberfest ballonnen!

Ballonnen kunnen op geen een feest meer ontbreken. Waar ballonnen zijn, is feest! Naast onze gemixte Oktoberfest ballonnen van 30cm hebben we deze kleuren nu ook in maar liefst 91cm! Deze Oktoberfest ballonnen zijn verpakt per stuk, dus niet gemixt met de witte 91 cm ballon. Door de 91 cm doorsnee zijn deze ballonnen perfect rond en zijn de perfecte decoratie voor uw event!

Combineer de ballon met onze Oktoberfest confetti voor een speciaal effect!

Less is more is de nieuwe mindset op festivals en evenementen. Daarom zijn deze mega ballonnen ideaal om uw Oktoberfest mee te decoreren. Het geeft een prachtig plaatje wanneer het gehele plafond is bedekt.

Als u deze grote ballonnen het publiek in gooit creërt dat een fantastische sfeer. Ook is deze mega ballon te vullen met onze Oktoberfest confetti. Wanneer de ballon het publiek in wordt gegooid en vervolgens klapt, geeft dit een waanzinnig effect!

Mega Oktoberfest ballonnen vindt u bij De Horeca Bazaar!

Onze Oktoberfest mega ballonnen zijn van top kwaliteit! Ook kunnen wij u de laagste prijsgarantie garanderen binnen Nederland en België. Deze kwaliteitsballonnen zijn afkomstig uit de fabriek van Balloonia.
Doordat wij de ballonnen rechtstreeks bij de producten inkopen, slaan wij de dure tussenpersoon over. Hierdoor kunnen wij u de laagste prijs van Nederland garanderen! De mega ballonnen zijn verkrijgbaar per stuk. Maar bekijk vooral onze staffelprijzen voor meer voordeel!

Meer info
Minder info

Nog 86 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Mooie ballonnen tegen lage prijzen
Mooie ballonnen tegen lage prijzen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2908
10 10