De Horeca Bazaar

Losse Oktoberfest confetti - wit

Creër het perfecte Oktoberfest met onze MagicFX confetti!

Beschrijving:
Oktoberfest is het grootste volksfest in Duitsland. Dit grootse volksfeest was natuurlijk nooit zo groot geworden zonder alle feestartikelen die erbij komen kijken. Zonder onze MagicFX confetti is uw Oktoberfest niet compleet! Met onze MagicFX confetti maakt u uw Oktoberfest onvergetelijk! Door middel van dit feestartikel zullen de feestgangers een vreugdevol feest tegemoet gaan!

Het Oktoberfest gevoel creëren was nog nooit zo makkelijk!

Confetti werd voor het eerst gebruikt in 1891 in Parijs. Deze werden handgeknipt uit oude feestversieringen. Ook werden deze gebruikt tijdens Amerikaanse parades om extra vreugde op te wekken bij het publiek. De functie van de confetti is door de jaren dus niet veranderd!

De confetti wordt steeds populairder onder alle feestgelegenheden, óók met Oktoberfest! Onze witte confetti is perfect te combineren met al onze ballonnen! Naast onze Oktoberfest confetti hebben wij nog mee verschillende losse confetti en confetti shooters!
Losse confetti Oktoberfest Wit
1 10 1345
9.1
1345 Beoordelingen
"Top firma!
Ik zocht nog wat party cadgets voor een kidsdiscofeest.. Ff online check, en kwam gelijk postief uit bij de horeca bazaar.. Duidelijke/overzichtelijke site/veel aanb..."