De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV lichtgevende haargel 20ml - Neon blauw

Fluoriserende neon UV haargel tegen de laagste prijs van Nederland!

Fluoriserende neon UV haaargel is onze nieuwste aanwinst (en hardloper) op het gebied van glow producten. Deze lichtgevende haargel is geproduceerd in Engeland, maar inmiddels wereldwijd bekend. In Nederland zijn wij een van de weinige die deze ultieme party gadget momenteel aanbieden, dat doen we sowieso met de laagste prijsgarantie! Wij zijn zeer trots dat we de UV glow haargel op hebben kunnen nemen in ons assortiment, wij vinden dit een absolute aanrader en een toegevoegde waarde voor ieder event!

Fluoriserende neon UV haargel; voor wie is het bedoeld?

Voor iedereen! In ieder geval voor iedereen die net wat meer wil opvallen dan de rest. Deze blauwe neon UV haargel is enorm populair onder organisatoren van een full moon party, neon feest of ander glow in the dark themafeest. De festival organisaties zijn dan ook onze grootgebruikers. Ook winkeliers hebben de populariteit van de UV glow haargel gevonden. Steeds vaker worden onze producten aan de kassa verkocht als impulsaankopen. De derde groep grootgebruikers van onze fluoriserende neon UV haargel zijn de visagie experts. Zij gebruiken de glow haargel voor danseressen, actrices, fotoshoots voor magazines, etc.
De Horeca Bazaar stelt de UV glow haargel beschikbaar voor iedere party ganger, prive feestje of bijv. carnavals ganger! Vanwege onze staffelkortingen bieden we de neon UV haargel al aan vanaf 1 tube. Met deze lichtgevende blauwe haargel bent u de absolute smaakmaker op ieder event!

Hoe werkt deze lichtgevende blauwe UV haargel?

Ten eerste heeft deze UV haargel in de basis dezelfde werking als een normale haargel; je kunt er je kapsel volledig naar eigen wens mee modelleren. Daarnaast heeft deze unieke haargel nog twee unieke kenmerken.
In normaal licht geeft de fluorisserende neon gel al een zeer fel en opvallend, blauw effect. Wanneer u met deze haargel echter in een blacklight of ander UV licht terecht komt, WOW! Nooit eerder zag u zo'n gaaf effect in iemand zijn haar.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de neon haargel aan?

Ook hierin verschilt onze UV glow haargel weinig van normale haargel. Breng de neon UV haargel aan op de vingertoppen en modelleer uw kapsel naar eigen wens. De haargel zorgt ervoor dat uw creaties langdurig in model blijven. Deze UV glow haargel is cosmetisch getest en voldoet aan alle eisen waar een haargel aan moet voldoen!
Ook het uitwassen van de fluoriserende neon UV haargel is erg gemakkelijk en gelijk aan het uitwassen van een normale haargel.

Lichtgevende blauwe haargel bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat voor kwaliteit, vernieuwing en beleving. Dat zit bij deze blauwe neon UV haargel helemaal goed. Wij doen enkel zaken met de meest gespecialiseerde fabrieken ter wereld. We kopen altijd in bij de bron. Ook kopen wij al onze feestartikelen en party gadgets enorm grootschalig in, om op deze manier dubbele schaalvoordelen te creëren. Deze inkoopvoordelen zorgen er weer voor dat we altijd de laagste prijs kunnen garanderen naar onze klanten.
Vanwege de enorme populariteit van onze glow in the dark en UV producten (en deze blauwe UV haargel in het bijzonder) houden wij altijd meer dan genoeg producten op voorraad om aan de immense vraag te kunnen voldoen.
Wanneer u de blauwe fluoriserende neon UV haargel voor 18:00 uur online koopt, heeft u het de volgende werkdag al in huis!

Slechts 17 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.48