De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter face & body gel 10ml - wit

Glitter make-up voor de beste feest ervaring!

Glitter bodygel voor lichaam en gezicht

De nieuwe toevoeging aan ons glitter make-up assortiment; de witte glitter bodygel, is een product dat van pas komt op elk feest en festival! Je kunt ermee een echte finishing touch geven aan je outfit. Het is een product dat perfect geschikt is om op de huid aan te brengen en het is hiervoor ook cosmetisch gekeurd. Voor thema feesten of voor evenementen zoals carnaval, de gay pride, etc. zijn deze glitter bodygel varianten erg geschikt om te kunnen shinen in de feestende menigte!
De glitter bodygel is erg makkelijk aan te brengen op de huid en ook weer eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

Glitter bodygel van De Horeca Bazaar

Omdat we bij De Horeca Bazaar onze producten rechtstreeks importeren bij de fabrikant kunnen we ervoor zorgen dat we de allerlaagste prijs van Nederland hanteren, dat geldt dus ook voor deze glitter bodygel! Het product is getest op kwaliteit en veiligheid en word dus ook nog een aangeboden voor de allerlaagste prijs. Ook werken we met staffelprijzen, dat wil zeggen dat het voor grote partijen erg interessant is om een groter aantal te bestellen, hoe groter het aantal hoe groter de korting wordt.

Slechts 12 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.93