De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Losse Oktoberfest confetti - licht blauw

Gooi de confetti door de lucht en creëer een wolk van sfeer!

Waar feest is, is confetti. Waar sfeer en gezelligheid is, is confetti. Zonder confetti is er geen feest, daarom is confetti erg populair tijdens evenementen in de horeca. Al voor lange tijd wordt confetti gebruikt om feestelijke gebeurtennissen een uitbundige sfeer te creëren. Voor elke gelegenheid is confetti een onvergetelijke toevoeging!

Oktoberfest met onze feestartikelen!

Oktoberfest was nog nooit zo populair als de afgelopen jaren. Allen in Nederland al waren er maar liefst 200 events georganiseerd in 2017 in het thema van Oktoberfest! Dat bewijst wel dat de populariteit ongekend is gestegen de afgelopen jaren! Deze events zijn natuurlijk niet compleet zonder onze Oktoberfest artikelen. Met onze feestartikelen organiseert u een event die niet meer wordt vergeten!

Een ultiem Oktoberfest met onze magicfx confetti!

Onze confetti wordt geproduceerd door MagicFX, deze confetti is van top kwaliteit! Ondanks onze top kwaliteit kunnen wij u garanderen dat wij onze confetti aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Onze zakken zijn te bestellen met een inhoud van 1 kilo. Onze confetti geeft natuurlijk een onvergetelijke sfeer aan uw Oktoberfest.

Nog 93 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
13.13