De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Losse Oktoberfest confetti - licht blauw

Gooi de confetti door de lucht en creëer een wolk van sfeer!

Waar feest is, is confetti. Waar sfeer en gezelligheid is, is confetti. Zonder confetti is er geen feest, daarom is confetti erg populair tijdens evenementen in de horeca. Al voor lange tijd wordt confetti gebruikt om feestelijke gebeurtennissen een uitbundige sfeer te creëren. Voor elke gelegenheid is confetti een onvergetelijke toevoeging!

Oktoberfest met onze feestartikelen!

Oktoberfest was nog nooit zo populair als de afgelopen jaren. Allen in Nederland al waren er maar liefst 200 events georganiseerd in 2017 in het thema van Oktoberfest! Dat bewijst wel dat de populariteit ongekend is gestegen de afgelopen jaren! Deze events zijn natuurlijk niet compleet zonder onze Oktoberfest artikelen. Met onze feestartikelen organiseert u een event die niet meer wordt vergeten!

Een ultiem Oktoberfest met onze magicfx confetti!

Onze confetti wordt geproduceerd door MagicFX, deze confetti is van top kwaliteit! Ondanks onze top kwaliteit kunnen wij u garanderen dat wij onze confetti aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Onze zakken zijn te bestellen met een inhoud van 1 kilo. Onze confetti geeft natuurlijk een onvergetelijke sfeer aan uw Oktoberfest.

Nog 86 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13