De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Paintliner - Blauw

Met deze neon blauwe uv pen creëer je van jezelf een stralend kunstwerk!

Blacklight pennen; onmisbaar op jouw full moon bucket party!

Deze blacklight pennen zijn bedoeld om op je gezicht en huid te tekenen voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een full moon bucket party, daar wil je de hele nacht door kunnen schitteren. Met deze UV pennen lukt dat optimaal! Al helemaal wanneer je het gebruikt in combinatie met een van onze andere glow in the dark make-up!

Schminken is nog nooit zo eenvoudig geweest als met onze uv stiften!

Ze geven een volle kleur af die ook te zien is zonder blacklight, maar wanneer de kleur in de buurt is van uv lampen krijgt hij pas zijn kracht. Je licht helemaal op en hoe creatiever je bent geweest, hoe harder je schijnt! Vaak drogen dit soort pennen uit, maar de paintglow uv pennen zijn gemaakt van 100% organische bijenwas, wat minder snel uitdroogt. Verder zit er ook een luchtdichte dop op die ervoor zorgt dat je hem langdurig kan gebruiken! Samen met de shotglaasjes transparant blauw - 2,5cl investeer je dus in duurzaamheid!

bodypaint stiften voor de laagste prijs van Nederland

Grootschalig bij de bron inkopen, dat is de kracht van de Horeca Bazaar. En dit ziet u direct terug in de prijzen. En daarom garanderen wij ook graag de laagste prijs van Nederland; ziet u elders de uv paint liners van Paintglow goedkoper, dan betalen wij het verschil aan u terug en passen we de prijs meteen aan. Ook is het hierdoor mogelijk om altijd uit voorraad te leveren. Zo zullen we altijd ervoor zorgen dat wanneer u het vóór 18:00 hebt besteld, u het morgen al in huis heeft!

Nog 89 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13