De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest foam sticks

Maak uw Oktoberfest onvergetelijk met onze LED foam sticks!

Onze LED foam sticks zijn de hardlopers in het assortiment, desondanks hebben wij besloten om uit te breiden! Door de stijgende populariteit van Oktoberfest, is dit de perfecte combinatie; Oktoberfest foam sticks! De foam sticks geven wit LED verlichting en hebben een mooie Oktoberfest sticker. Deze sticker wordt perfect verlicht door de LED verlichting waardoor de Oktoberfest sticker er geweldig uit komt! Door de mooie lichten in de foam sticks zorgt het voor een fantastisch effect in het publiek, het ideale Oktoberfest!

Oktoberfest geeft u hét Duitse gevoel!

Oktoberfest is een Duits volksfeest dat begon in 1810, een erg lange tijd geleden dus! De populariteit van dit event stijgt de laatste jaren enorm in Nederland! In de afgelopen 2 jaar is het organiseren van dit evenement meer dan verdubbeld! Door de Oktoberfest artikelen die wij u bieden is het organiseren van een Oktoberfest nog nooit zo makkelijk geweest! Ons assortiment is de grootste van Nederland, neem daarom zeker een kijkje bij onze feestartikelen en maak uw feest compleet!

Oktoberfest foam sticks voor de laagste prijs van Nederland!

De Oktoberfest foam stick hebben de laagsteprijs! Doordat de Oktoberfest foam sticks grootschalig worden ingekocht uit China. Het word per direct ingekocht bij de fabrikant waardoor we de dure tussenhandel overslaan. Hierdoor kunnen creëren we enorme schaalvoordelen, door deze schaalvoordelen kunnen wij lagere prijzen terug geven aan u!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"