De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest bierpul 35cl

De Oktoberfest polycarbonaat bierpul geeft de perfecte sfeer aan uw event!

De variant van deze bierglazen doet haast iedereen denken aan de grootste bieren in Duitsland en Oostenrijk. Deze bierpullen geven al gelijk een gezellige en vriendschappelijke sfeer. Als u denkt aan de Oostenrijkse après-ski sfeer of de Duitse Oktoberfest sferen dan denkt u aan deze bierpullen! Deze bierpullen zijn gemaakt van polycarbonaat hierdoor kunnen ze dus ook tegen de après-ski kou! Polycarbonaat is haast onbreekbaar en dus geschikt voor hergebruik.

Bierpullen voor uw Oktoberfest

Met onze Oktoberfest bierpullen geef u het Oktoberfest event de juiste stijl! De bierpullen hebben een inhoud van 35cl waardoor de grootte van de bieren nog redelijk bescheiden blijven. Deze bierpullen zullen perfect passen in uw Oktoberfest plaatje! Naast onze Oktoberfest bierpullen hebben we nog meer polycarbonaat glazen in ons assortiment!

Polycarbonaat bierpullen voor de laagste prijs binnen de België en Nederland!

De bierpullen zijn onbreekbaar dat komt omdat ze gemaakt worden van polycarbonaat. Dit is erg voordelig voor grote organisaties omdat deze bierpullen herbruikbaar zijn. Door het hergebruik van deze glazen bespaart u financieel maar bent u ook zuinig voor de natuur! Ziet u deze Oktoberfest bierpullen elders voor een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"