De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Feesthoedjes van papier

traditionele feesthoedjes tegen de laagste prijs van Nederland, alleen bij De Horeca Bazaar!

één - twee - drie - vier, hoedje van, hoedje van....

Al heel je leven zie je deze feesthoedjes voorbijkomen. Op kinderfeestjes, verjaardagen, festivals en zelfs bruiloften. Deze feesthoedjes zijn met een makkelijke handeling in elkaar te schuiven, dus deel ze uit aan iedereen op uw feest en partij en binnen een minuut zal het er erg grappig uit gaan zien.

Deze papieren feesthoedjes dragen bij aan een losse feestsfeer!
U kent het wel, sommige partijen of recepties ogen soms een beetje saai, of komt niet echt op gang. Deze simpele feesthoedjes kunnen daar meteen verandering in brengen. Ze zijn ontzettend goedkoop dus er zijn er snel genoeg voor iedereen! Zet er een op het hoofd van je ooms/tantes, buurman/buurvrouw en zie de sfeer versoepelen. Deze 50cm strandbal helpt daar ook graag bij! Net zoals onze festival brillen.

Kartonnen feesthoedjes in de horeca en op evenementen

De feesthoedjes zijn zeker niet alleen voor kinderfeestjes, integendeel. In een uitgaanswereld waarin sfeer en beleving steeds belangrijker worden, moeten er creatieve manieren bedacht worden om het uitgaanspubliek te blijven vermaken. De feesthoedjes kunt u aan een groot deel van uw gasten uitdelen zonder dat het u veel geld kost. Mensen vinden het lachen en zijn lekker met elkaar bezig. Op deze manier geven de feesthoedjes een gezellige sfeer en zijn ze leuk voor het aanzicht. We merken dan ook dat grootschalige festivals steeds vaker kiezen voor de feesthoedjes als onderdeel van al hun party gadgets!

Feesthoedjes voor de laagste prijs van Nederland!

Bij de Horeca Bazaar geven wij deze garantie met u mee. Vindt u deze kartonnen feesthoedjes elders goedkoper? Dan betalen wij het verschil aan u terug en veranderen we direct de prijs! Dit is mogelijk omdat wij op een erg grootschalig niveau inkopen bij de fabrikant, om zoveel mogelijk kosten te elimineren. En dat ziet u direct terug in de prijs! Uw feesthoedjes kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al in huis!

Nog 1891 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.99