De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte feesttoeters - 19cm

Gezellige feesttoeters met eigen opdruk naar keus!

Ons uitgaansleven veranderd erg snel de afgelopen jaren. Regelgeving en een snel veranderend uitgavenpatroon onder jongeren is hier debet aan. Horecaondernemers en festival organisaties moeten mee in deze veranderingen, creativiteit wordt steeds meer gevraagd om mee te blijven doen in de uitgaanswereld, om de jongeren te blijven boeien. We zien steeds meer dat feestartikelen en party gadgets gepersonaliseerd worden om de merknaam of logo nog meer exposure te geven. De nieuwste aanvulling op ons assortiment zijn de bedrukte feesttoeters!

Bedrukte feesttoeters; de ideale merchandise!

Wij bieden de mogelijkheid om leuke feesttoeters te veranderen in effectieve merchandise voor uw horecagelegenheid of festival. de bedrukte toeters zijn relatief goedkope feestartikelen die je makkelijk uit kan delen, iedereen vindt het leuk om er eentje te hebben. De feesttoeters maken een leuk geluid. Feesttoeters staan voor sfeer, gezelligheid en enthousiasme; de ideale associatie met uw bedrijf of organisatie dus! Net zoals onze onverwoestbare shotglaasjes transparant - 2cl!

Voor wie zijn deze feesttoeters met eigen opdruk?

Wij richten ons in het bijzonder op horeca eigenaren, festival organisatoren en bedrijven gerelateerd aan deze organisaties. De eerste twee zijn duidelijk, dat zijn ook de grootafnemers van deze bedrukte feesttoeters. Waar feesttoeters zijn, daar is ook sfeer! Met de derde groep afnemers vallen bijvoorbeeld ook sponsoren van grootschalige evenementen (biermerken, etc). Vaak zien we dat de bedrukte feesttoeters worden gefinancierd vanuit de sponsoren om zo positieve exposure voor het merk te creëren op een festival of evenement.

Bedrukte feesttoeters en andere merchandise bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar importeert feestartikelen en party gadgets op zeer grote schaal, dat is ook direct de reden dat wij altijd de laagste prijs kunnen garanderen voor onze party items. Sinds kort bieden we echter ook gepersonaliseerde merchandise aan, uiteraard ook tegen de laagste prijs van Nederland! Naast feesttoeters, bedrukken we ook vlaggenlijnen, promotionele brillen, trucker caps, bestickerde led foam sticks en andere horeca en festival gerelateerde items! De Horeca Bazaar biedt voor al haar producten de garantie op de laagste prijs van Nederland en België!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"