Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Bedrukte feesttoeters - 19cm

Gezellige feesttoeters met eigen opdruk naar keus!

Beschrijving

Ons uitgaansleven veranderd erg snel de afgelopen jaren. Regelgeving en een snel veranderend uitgavenpatroon onder jongeren is hier debet aan. Horecaondernemers en festival organisaties moeten mee in deze veranderingen, creativiteit wordt steeds meer gevraagd om mee te blijven doen in de uitgaanswereld, om de jongeren te blijven boeien. We zien steeds meer dat feestartikelen en party gadgets gepersonaliseerd worden om de merknaam of logo nog meer exposure te geven. De nieuwste aanvulling op ons assortiment zijn de bedrukte feesttoeters!

Bedrukte feesttoeters; de ideale merchandise!

Wij bieden de mogelijkheid om leuke feesttoeters te veranderen in effectieve merchandise voor uw horecagelegenheid of festival. de bedrukte toeters zijn relatief goedkope feestartikelen die je makkelijk uit kan delen, iedereen vindt het leuk om er eentje te hebben. De feesttoeters maken een leuk geluid. Feesttoeters staan voor sfeer, gezelligheid en enthousiasme; de ideale associatie met uw bedrijf of organisatie dus! Net zoals onze onverwoestbare shotglaasjes transparant - 2cl!

Voor wie zijn deze feesttoeters met eigen opdruk?

Wij richten ons in het bijzonder op horeca eigenaren, festival organisatoren en bedrijven gerelateerd aan deze organisaties. De eerste twee zijn duidelijk, dat zijn ook de grootafnemers van deze bedrukte feesttoeters. Waar feesttoeters zijn, daar is ook sfeer! Met de derde groep afnemers vallen bijvoorbeeld ook sponsoren van grootschalige evenementen (biermerken, etc). Vaak zien we dat de bedrukte feesttoeters worden gefinancierd vanuit de sponsoren om zo positieve exposure voor het merk te creëren op een festival of evenement.

Bedrukte feesttoeters en andere merchandise bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar importeert feestartikelen en party gadgets op zeer grote schaal, dat is ook direct de reden dat wij altijd de laagste prijs kunnen garanderen voor onze party items. Sinds kort bieden we echter ook gepersonaliseerde merchandise aan, uiteraard ook tegen de laagste prijs van Nederland! Naast feesttoeters, bedrukken we ook vlaggenlijnen, promotionele brillen, trucker caps, bestickerde led foam sticks en andere horeca en festival gerelateerde items! De Horeca Bazaar biedt voor al haar producten de garantie op de laagste prijs van Nederland en België!

Details

Deze feesttoeters hebben de volgende eigenschappen:

- Toeters hebben een lengte van 19cm
- De feesttoeters kunnen worden voorzien van eigen opdruk
- Levertijd circa 2 weken
- Feesttoeters zijn gebundeld per 50 stuks
- Te bestellen vanaf 1000 stuks

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.