De Horeca Bazaar

Bedrukte feesttoeters - 33cm

Grote feesttoeters met jouw logo, merknaam of slogan!

feesttoetersgroot2 Feesttoeter groot bedrukt
In een snel veranderende uitgaanswereld, merken wij dat ook de behoeften van horecaondernemers en festival organisatoren erg snel veranderen. Branding en het personaliseren van feestartikelen wordt steeds belangrijker. Promotie artikelen bieden een dubbele werking; en ze triggeren/prikkelen uw gasten en ze geven meteen uiting voor uw merk, logo en creëren zodoende meer naamsbekendheid. Wij willen dan ook graag tegemoet komen aan de wensen van onze relaties en breiden ons assortiment aan promotionele artikelen flink uit!

Promotionele feesttoeters met eigen opdruk


Feesttoeters gelden als een van de betere sfeermakers in Nederland. Niet alleen in de horeca of op festivals, ook concerten, kinderfeestjes en voetbalstadions maken veelvuldig gebruik van de leuke feesttoeters. Wij bieden u nu ook de promotionele feesttoeter met de mogelijkheid om uw eigen logo, tekst of bedrijfsnaam te drukken op de feesttoeter. Op deze manier vertolken de toeters een dubbelrol; die van sfeermaker en als promotionele producten!

Voor wie zijn deze bedrukte feesttoeters?


Zoals met al onze producten richten wij ons primair op horeca ondernemers, festival organisatoren en partijen daar omheen als DJ's, feestzangers, hosting partijen etc. Voor deze bedrukte feesttoeters zien we ook vaak dat drankmerken of sponsoren de producten aanschaffen om zo meer exposure te creëren op een door hun gesponsord festival, evenement of horecagelegenheid. De promotionele feesttoeters bieden u een zeer positieve merkassociatie en zijn daarom erg in trek bij sponsoren.

Bedrukte feesttoeters bij De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar staat voor de leukste en vernieuwende feestartikelen en party gadgets van Europa. Daarnaast geeft De Horeca Bazaar de garantie op de laagste prijs voor al haar producten. Onze nieuwste toevoegingen liggen in de lijn van het personaliseren en bedrukken van feestartikelen met uw logo, merknaam of slogan! We merken dat de vraag naar deze merchandise enorm toeneemt en wij bieden u daarvoor een one-stop-shop om al uw party gadgets in te kopen! Zoals u van ons gewend bent koopt u ook deze bedrukte feesttoeters tegen de laagste prijs van Nederland..... Gegarandeerd!
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"