De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Feesthoedjes van papier - Oeteldonk

Papieren feesthoedjes in de Oeteldonkse kleuren!

Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo, het aantal festivals groeit in zeer rap tempo en het uitgaanspubliek raakt meer en meer gewend vanwege het enorme aanbod. Om dan alsnog in trek te blijven bij het uitgaanspubliek is het belangrijk dat alles klopt, dat u uw gasten non stop vermaakt worden. Feestartikelen zijn hier een zeer belangrijk onderdeel van, ze zorgen ervoor dat uw publiek geprikkeld wordt. Papieren feesthoedjes zijn tegenwoordig zeer populair; zowel in de horeca als op evenementen. Wij bieden een breed assortiment papieren feesthoedjes aan.

Voor wie zijn deze Oeteldonkse feesthoedjes?


Wij richten ons vooral op horeca eigenaren en grootschalige evenementen. Dat is ook waar we ons met deze kartonnen feesthoedjes op richten. De feesthoedjes zijn verpakt per 50 stuks en daarom vooral geschikt om uit te delen aan uw gasten. Deze rood-wit-gele Oeteldonkse feesthoedjes zijn vooral erg in trek tijdens de tijden van carnaval in Oeteldonk. De vraag naar dit product was zo ontzettend groot dat wij besloten hebben om deze feesthoedjes te importeren en aan te bieden op De Horeca Bazaar! Combineer ze ook met de bekende gebreide Oeteldonk sjaal en Oeteldonk handschoenen

Unieke papieren feesthoedjes bij De Horeca Bazaar


Wij importeren bij De Horeca Bazaar feestartikelen en party gadgets vanuit de hele wereld. Op deze manier proberen wij ons assortiment steeds verder uit te breiden en unieke producten aan ons assortiment toe te voegen. Zo zijn deze kartonnen feesthoedjes een goed voorbeeld van de unieke producten die wij zelf importeren uit Azië. Vanwege onze goede contacten in Azië kunnen we producten op maat laten maken, volledig naar wens. Wij kregen meer en meer vraag naar deze Oeteldonkse kartonnen feesthoedjes en dat heeft ertoe geleid dat we deze feesthoedjes grootschalig hebben ingekocht, speciaal voor Oeteldonks carnaval! Vandaag uw Oeteldonkse kartonnen feesthoedjes voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Slechts 92 dozen in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
9.67