De Horeca Bazaar

Bestickerde feesthoedjes van papier

Bestickerde feesthoedjes van papier, met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar richt zich op het leukste en breedste assortiment feestartikelen van Nederland. Maar bovenal bieden wij ons gehele assortiment aan met de laagste prijsgarantie. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we ook waar! in ons huidige uitgaansleven zien we dat horecagelegenheden, festivals en andere feestjes zich willen onderscheiden van de grote hoop. Dit kan door middel van gepersonaliseerde producten en merchandise. De onwijs populaire papieren feesthoedjes bieden wij zowel bedrukt aan, maar ook met sticker zoals we hier doen. De stickers zijn in verschillende maten te bestellen zodat u de feesthoedjes precies kunt maken zoals u dat het liefste ziet.

Uw eigen bestickerde feesthoedjes van papier, toevoeging aan ieder event!

De feesthoedjes van papier zijn een erg populair product. Voor veel verschillende feesten en gelegenheden worden de feesthoedjes ingezet als sfeermaker. De feesthoedjes zijn bij ons blanco te verkrijgen, maar ook met opdruk of zoals deze; met sticker! De bestickerde feesthoedjes zijn interessant wanneer de oplage niet heel erg groot zijn, bij grote aantallen wordt bedrukken van de feesthoedjes weer interessanter. Denk aan een bruiloftsfeest, afscheidsfeestje van een collega of als merchandise voor een artiest; onze papieren feesthoedjes zijn eigenlijk altijd een goed idee! Net zoals de bestickerde led foam sticks en bedrukte shotglazen!

Papieren feesthoedjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij richten ons niet alleen op het leukste en breedste assortiment feestartikelen, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Wij importeren deze papieren feesthoedjes zeer grootschalig en doen dat direct vanuit de fabrikant. Op deze manier gaan wij voorbij aan de dure tussenhandelaar, door dit te doen kunnen wij onze papieren feesthoedjes aanbieden tegen de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van de feesthoedjes, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw kartonnen feesthoedjes kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

goedkope foamsticks kopen
Slechts enkele op voorraad!
Vanaf
0,77
Per stuk
Bekijken
bestickerde feest hoedjes van papier
bestickerde feest hoedjes van papier

Wij gebruiken cookies