De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Feesttoeters

Goedkope feesttoeter die stiekem veel herrie maakt!

De echte oldschool feesttoeters, gemakkelijk uit te delen aan uw gasten en/of publiek. Om herrie kunnen maken zoals dat vroeger ook gebeurde op kinderfeestjes. Met deze mini vuvuzela weet de hele buurt dat er iets speciaals te vieren is.

Met deze toeters weet iedereen dat er een feestje is!

Met deze toeters de deuntjes mee blazen of gewoon zoveel mogelijk lawaai maken, het gaat allebei ongetwijfeld lukken met deze herriemakers. En samen met de roltongen en feesthoedjes maak je elk feest nóg feestelijker. En omdat deze producten erg goedkoop zijn, doet het ook geen pijn in de portemonnee om iedereen er een te geven. En dat zorgt natuurlijk voor een ontzettend leuk zicht voor de gasten die nog binnen komen lopen!

Toeters kopen voor de allerlaagste prijs!

Grootschalig inkopen bij de fabrikant om zoveel mogelijk kosten te vermijden; dat is waarom de Horeca Bazaar de laagste prijsgarantie mee kan geven. Dit betekend dat wanneer u deze toeters ergens anders goedkoper aantreft wij u het verschil terugbetalen en de prijzen meteen aanpassen!
Besteld u vóór 15u? Dan heeft u het morgen al in huis!

Nog 1190 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.57