De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Licht roze

Deze licht roze kerstmutsen zijn te bedrukken tegen de allerlaagste prijs van de Benelux!

Het bedrukken van kerstmutsen gebeurd ieder jaar op grotere schaal. Waar worden deze promotionele items nou precies ingezet?

Baby roze kerstmutsen bedrukken


Ondanks het feit dat het bedrukken van de rode kerstmutsen nog steeds het meest populair blijft, hebben wij ervoor gekozen om veel andere kleuren toe te voegen. Op deze manier kun je je promotionele artikelen perfect matchen met je huisstijl of logo. Het bedrukken van de roze kerstmutsen is uiteraard ook zeer populair tijdens de Gay Pride of andere roze gerelateerde evenementen!

Goedkope babyroze kerstmutsen bedrukken; gegarandeerd de laagste prijs!


Wanneer je gegarandeerd wil zijn van de allerlaagste prijs, dan bestel je je merchandise bij de Horeca Bazaar. Vanwege onze inkoopvoordelen kunnen we onze artikelen altijd tegen de laagste prijs aanbieden. Zo ook deze bedrukte goedkope roze kerstmutsen! Zie je ze elders voor een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil uiteraard goed met je!

Nog 5068 dozen op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
188.66