De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Geel

Laat je kerstmutsen geel bedrukken met je eigen logo of design!

Het bedrukken van kerstmutsen wordt met het jaar meer en meer populair. Dat is ook de reden dat we dit artikel in veel verschillende kleuren aanbieden. Maar waar worden ze eigenlijk voor gebruikt?

Gele kerstmutsen bedrukken
Het bedrukken van kerstmutsen gebeurd ieder jaar grootschaliger. Waarom? Omdat het een leuke promotionele toevoeging is op je merknaam en het gewoon weinig kost. Dus is het marketingtechnisch gewoon een leuke toevoeging voor op de kerstborrel van het bedrijf of tijdens het evenement dat je in kersttijd organiseert! Wanneer je gele kleuren in je huisstijl of logo hebt, dan is dit een absolute aanrader!

Goedkope gele kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!
Wij bieden niet alleen de leukste promotionele artikelen, wij bieden ze ook nog eens aan tegen de laagste prijs van de Benelux! Wanneer je het bedrukken van gele kerstmutsen elders tegen een lagere kan, laat het ons weten en wij passen direct onze prijzen aan en uiteraard maken we ook het prijsverschil met je goed!

Nog 4045 stuks op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
142.78