De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Paars

Laat snel deze unieke paarse kerstmutsen bedrukken met het een design naar eigen keuze!

Kerstmutsen is populairder dan ooit. Maar waarom is er zo'n run op dit promotiemiddel?

Paarse kerstmutsen bedrukken!


Wij bieden de bedrukte kerstmutsen aan in veel verschillende kleuren., ook in het Paars. Zonder enige twijfel is de rode bedrukte kerstmuts het meest populair, gevolgd door de blauwe. Dat neemt niet weg dat ook de overige kleuren ontzettend veel verkocht worden. vaak zien we dat bedrijven, horecazaken of evenementen de bedrukte kerstmutsen willen laten matchen met de kleuren in hun huisstijl of logo. Op deze manier creëer je met het bedrukken van kerstmutsen een goedkope vorm van merchandise die wel een hele leuke toevoeging geeft aan de beleving van de kerstborrel of feestje in de horeca!

Goedkope paarse kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!


Wij bieden onze bedrukte paarse kerstmutsen aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Zie je dit product elders online goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan en uiteraard maken we ook het verschil met je goed. Vanwege het feit dat we al onze artikelen enorm grootschalig inkopen, ben je bij De Horeca Bazaar altijd aan het juiste adres!

Nog 3489 dozen op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
188.66