De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Zwart

Laat je kerstmutsen zwart bedrukken met je eigen logo of design!

Het bedrukken van kerstmutsen is een ware trend geworden de laatste jaren, maar waarom is dit nu zo populair?

Zwarte kerstmutsen bedrukken
Natuurlijk is het bedrukken van rode kerstmutsen de meest gekozen variant. Maar het is ook leuk om af en toe van het gewone af te stappen en voor iets anders te kiezen. Vooral ook wanneer je logo of bedrijfskleuren vooral gericht zijn op zwart, is het bedrukken van zwarte kerstmutsen een hele leuke toevoeging voor je horecagelegenheid, kerstborrel op het werk of voor je (winter)evenement! Dit promotiemiddel vormt een zeer leuke toevoeging voor een kleine prijs!

Zwarte goedkope kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!
Wij bieden altijd de garantie op de laagste prijs, dat geldt dus ook voor het bedrukken van deze zwarte kerstmutsen. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en dat spreken we hardop uit! Wanneer je het bedrukken van deze zwarte kerstmuts elders tegen een lagere prijs aangeboden ziet staan, dan maken wij het verschil met je goed en passen daarnaast ook direct onze prijzen aan! Op deze manier weet je dat je bij ons altijd aan het juiste adres bent!

Nog 1400 stuks op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
142.78