De Horeca Bazaar

Kerstmutsen bedrukken - Zwart

Deze toffe zwarte kerstmutsen kan je gemakkelijk en uiteraard goedkoop laten bedrukken met je eigen design!

Zwarte kerstmutsen bedrukken Kerstmutsen zwart bedrukken
Het bedrukken van kerstmutsen is een ware trend geworden de laatste jaren, maar waarom is dit nu zo populair?

Zwarte kerstmutsen bedrukken

Natuurlijk is het bedrukken van rode kerstmutsen de meest gekozen variant. Maar het is ook leuk om af en toe van het gewone af te stappen en voor iets anders te kiezen. Vooral ook wanneer je logo of bedrijfskleuren vooral gericht zijn op zwart, is het bedrukken van zwarte kerstmutsen een hele leuke toevoeging voor je horecagelegenheid, kerstborrel op het werk of voor je (winter)evenement! Dit promotiemiddel vormt een zeer leuke toevoeging voor een kleine prijs!

Zwarte goedkope kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!

Wij bieden altijd de garantie op de laagste prijs, dat geldt dus ook voor het bedrukken van deze zwarte kerstmutsen. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en dat spreken we hardop uit! Wanneer je het bedrukken van deze zwarte kerstmuts elders tegen een lagere prijs aangeboden ziet staan, dan maken wij het verschil met je goed en passen daarnaast ook direct onze prijzen aan! Op deze manier weet je dat je bij ons altijd aan het juiste adres bent!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."