De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Blauw

Laat je blauwe kerstmutsen bedrukken met je eigen logo of ontwerp!

Kerstmutsen zijn natuurlijk ongekend populair tijdens de kerstperiode. Naast het feit dat dat het er erg leuk en sfeervol uitzien, kunnen de mutsen ook ingezet worden als marketing tool door ze te bedrukken.

Blauwe kerstmutsen bedrukken

Natuurlijk zijn de bedrukte rode kerstmutsen de meest verkochte variant. Echter kan het juist als marketing of promotie tool leuk zijn om de blauwe kerstmutsen te bedrukken. Dat zou bijvoorbeeld zijn wanneer je bedrijfslogo of clubkleuren voornamelijk blauw zijn. De bedrukte items geven onbewust extra merkbeleving voor je gasten. Of het nu een kerstborrel met personeel betreft, of een commercieel evenement, het is altijd leuk om je merknaam net wat meer terug te laten komen. Op deze manier ligt ook de merknaam weer vast op foto's of filmpjes (die op SM terechtkomen). Altijd een goede investering dus!

Blauwe kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!

Wij bieden al onze artikelen aan tegen de laagste prijs. Zo ook deze bedrukte blauwe kerstmutsen! Zie je online ditzelfde product tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed! Op deze manier weet je dat je met De Horeca Bazaar altijd de juiste keuze maakt!

Nog 5791 stuks op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
139.76