De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken - Oranje

Laat je kerstmutsen oranje bedrukken met je eigen logo of design!

Kerstmutsen is populairder dan ooit. Maar waarom is er zo'n run op dit promotiemiddel?

Oranje kerstmutsen bedrukken!

Wij bieden de bedrukte kerstmutsen aan in veel verschillende kleuren., ook in het oranje. Zonder enige twijfel is de rode bedrukte kerstmuts het meest populair, gevolgd door de blauwe. Dat neemt niet weg dat ook de overige kleuren ontzettend veel verkocht worden. vaak zien we dat bedrijven, horecazaken of evenementen de bedrukte kerstmutsen willen laten matchen met de kleuren in hun huisstijl of logo. Op deze manier creëer je met het bedrukken van kerstmutsen een goedkope vorm van merchandise die wel een hele leuke toevoeging geeft aan de beleving van de kerstborrel of feestje in de horeca!

Goedkope oranje kerstmutsen bedrukken tegen de laagste prijs!

Wij bieden onze bedrukte ornaje kerstmutsen aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Zie je dit product elders online goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan en uiteraard maken we ook het verschil met je goed. Vanwege het feit dat we al onze artikelen enorm grootschalig inkopen, ben je bij De Horeca Bazaar altijd aan het juiste adres!

Nog 15401 stuks op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
142.78