De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen bedrukken; het perfect promotiemiddel!

Rode kerstmutsen bedrukken bij De Horeca Bazaar!


Kerstmutsen bedrukken is enorm populair rondom de feestdagen. Tijdens de kerstdagen maakt de horeca, evenementen, artiesten en bedrijfsborrels massaal gebruik van de kerstmutsen. Niet alleen een hele leuke give-away, ook een stukje promotie dat je weggeeft aan je klanten. Op deze manier voegen de mutsen een stukje beleving toe aan het event, daar bovenop zorgt het (direct en indirect) voor meer naamsbekendheid van je bedrijfsnaam of merk! Onze rode kerstmutsen zijn, uiteraard, de meest verkochte variant.

Rode kerstmutsen bedrukken tegen allerlaagste prijsgarantie!


Wij kopen de rode kerstmutsen in enorme hoeveelheden in. Deze inkoopvoordelen vertalen zich in lagere inkoopprijzen die wij vervolgens weer teruggeven aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie. Wanneer je de bedrukte kerstmutsen elders goedkoper aangeboden ziet worden, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed!

Het ontwerp van de bedrukking dient als volgt de worden aangeleverd:


PDF bestand
35 mm x 250 mm
Beide zijden 2 mm snijruimte (37 mm x 252 mm totaal)
Aanleveren zonder snijlijnen

Nog 120270 dozen op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
177.05