De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Glitter face & body gel 10ml - UV ice blue

Fantastische glitter sensatie met glow in the dark effect in UV lich!

De Horeca Bazaar zoekt altijd de meest vernieuwende party items bij elkaar om voor ieder feest en event de juiste beleving te kunnen bieden. Deze blauwe UV glow glitter gel is een regelrechte aanwinst voor ons assortiment. Erg populair onder de full moon parties, halloween, carnaval of als aanvulling op uw sjieke oud&nieuw outfit; deze UV glow glitter gel is een toevoeging voor ieder event en een aanvulling op iedere outfit! Nooit eerder werd een UV glow product gecombineerd met een prachtig glitter effect.... tot nu!

glow glitter gel alleen voor Full moon parties of Halloween?

Nee, zeker niet! Deze blauwe UV glow glitter gel is inderdaad immens populair bij full moon parties, glow runs, neon feesten, halloween en carnaval. Maar zeker ook als aanvulling op uw nette outfit bij een gala, oud&nieuw of ander sjiek feest. Vanwege onze laagste prijs garantie zijn we een populaire leverancier voor grootgebruikers als festivals, evenementen, en horecagebruik. Een andere tak van grootgebruikers zzijn de winkeliers, waarbij deze UV glow glitter gel een perfecte impuls aankoop is bij een carnavalsoutfit of make-up verkoop.
Daarnaast worden onze producten vaak gebruikt door visagie experts in de professionele branche als modeshows, fotoshoots, club- en festiva danseressen, etc.
Wij bieden de UV glow glitter gel aan in staffel, waarbij de gel al verkrijgbaar is vanaf 1 tube van 10ml. Dit zorgt ervoor dat de UV glow glitter gel beschikbaar is voor iedereen die wil shinen en net wat meer op wil vallen dan de rest. Met onze blauwe UV glow glitter gel zal dat geen enkel probleem zijn. Bovendien is makkelijk te combineren met ieder type outfit; van carnaval tot gala en van festival tot Halloween!

Hoe werkt de blauwe UV glow glitter gel precies?

De UV glow glitter gel heeft een dubbele werking, zoals de naam eigenlijk al aangeeft. Ten eerste geeft de gel een zeer mooi glittereffect, zowel in regulier daglicht als in blacklight of ander UV licht. Wanneer de UV glow glitter verf echter wel in blacklight of UV licht komt dan veranderd het glitter effect in een glitter-glow-in-the dark effect. De blauwe glitter gel licht op zoals u nog nooit gezien heeft. Het geeft werkelijk een sprookjesachtig effect, het ware wow-effect dat tegenwoordig zo belangrijk is geworden in onze uitgaanswereld!
Door de UV glow glitter gel in dubbele laag aan te brengen versterkt u het glitter en glow in UV licht effect van de gel. Wanneer u wel het UV glow effect wil versterken maar tegelijkertijd een subtiele glans wil behouden is deze UV glow glitter gel ook prima te combineren met onze andere neon UV glow verf.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow verf /make-up en glow in the dark verf. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de blauwe UV glow glitter gel precies aan op mijn huid?

Ten eerste willen we graag even benoemen dat de UV glow glitter gel geproduceerd is in Engeland en volledig cosmetica getest is. De gel is zacht en verzorgend voor de huid, geschikt voor lichaam en gezicht!
De UV glow glitter gel is erg makkelijk, en op verschillende manieren aan te brengen op de huid. De meest geschikte manier om de gel aan te brengen is afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Voor gedetailleerde glitterende glow tatoeages, fijne patronen of precieze huidtekeningen is het aan te raden om de UV glow glitter gel aan te brengen met de vingertoppen of zelfs met een penseeltje.
Wanneer u grove lijnen of teksten aan wil brengen met de UV glow glitter gel is de gel prima direct vanuit de tube op de huid aan te brengen.

Blauwe UV glow glitter gel bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar importeert al zijn goederen direct bij de bron (de fabrikant) en koopt het altijd extreem grootschalig in om dubbele schaalvoordelen te creëren. Deze inkoopvoordelen zorgen weer voor de laagste prijsgarantie richting onze klanten. Dat is ook de reden dat veel grootgebruikers kiezen voor De Horeca Bazaar als hun leverancier. Dat geldt ook zeker voor deze blauwe UV glow glitter gel.
Door de enorme (en toenemende) populariteit van full moon parties, glow runs en glow in the dark concepten in horecagelegenheden is de vraag naar onze UV producten en glow in the dark verf party gadgets enorm toegenomen. Wij houden dan ook altijd meer dan voldoende blauwe UV glow glitter gel op voorraad om aan de enorme vraag te kunnen blijven voldoen.
Bestel uw UV glow & glitter gel vandaag voor 18:00 uur en u heeft het de volgende werkdag al in huis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"