De Horeca Bazaar
16 jun 2015

Wat is precies het verschil tussen UV/Blacklight producten en glow in the dark producten?

De Horeca Bazaar levert alle mogelijke feestartikelen en party gadgets die vernieuwend zijn en de beleving op een festival, event of in een horecagelegenheid verhogen. Vanwege het feit dat wij onze producten direct bij de bron (de fabrikant) inkopen, en dat erg grootschalig doen, zorgt ervoor dat we staffelvoordelen creëren bij onze inkoop. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat we onze klanten, zowel grootafnemers als kleinschalige relaties, gegarandeerd de beste prijs kunnen bieden. Zo ook met onze UV/Blacklight producten en de glow in the dark producten. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee productgroepen. Ze lijken erg veel op elkaar, hebben veel dezelfde eigenschappen maar toch verschillen de UV/blacklight producten in essentie van de blacklight verf en producten. Hier gaan we even dieper op in.

No title

hoe werkt Glow in the dark verf?

Glow in the dark verf heeft een driedubbele functie als het gaat om opvallende verf. Ten eerste geeft de glow in the dark verf een felle, opvallende kleur in regulier (dag)licht. Ten tweede licht de glow in the dark verf enorm op wanneer het in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht. Ten derde, en dat is een unieke eigenschap van de glow in the dark verf, is dat de verf ook oplicht in het donker zonder aanwezigheid van UV licht of Blacklight. Om de glow in the dark functie te activeren dient de verf eerst opgeladen te worden. Dit opladen kan door de volgende stappen te doorlopen:

1. Smeer de verf op de huid
2. Schijn met een UV licht, of fel ander licht, voor enkele minuten op de verf
3. De duur en lengte van het opladen van de glow in de dark verf heeft invloed op de tijd dat de verf blijft "glowen"
4. U kunt genieten van een meer dan spectaculair glow in the dark effect

No title

UV/blacklight verf, gel en make-up

De UV verf (ofwel fluorescerende verf) heeft een dubbele functie. Ten eerste geeft de neon UV glow verf, gel en make-up een fluoriscerend effect in regulier daglicht. Ten tweede licht het UV product enorm op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.

De verschillen tussen UV producten en glow in the dark verf

Het grootste verschil tussen deze twee producten is dus dat glow in the dark verf (na opladen) wel zelfstandig kan oplichten zonder blacklight of UV licht, en de UV producten kunnen dit niet. Een ander groot verschil is dat de mate van oplichting in UV licht bij de glow in the dark verf een stuk feller en krachtiger is dan de oplichting van de UV producten.

Wij hopen dat de verschillen tussen onze UV producten en glow in the dark verf helder zijn voor u. Mochten er nog vragen zijn over het verschil tussen onze UV producten en glow in the dark verf, dan horen wij het uiteraard graag.

Wij gebruiken cookies