De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
16 jun 2015 | Geschreven door:

Wat is precies het verschil tussen UV/Blacklight producten en glow in the dark producten?

De Horeca Bazaar levert alle mogelijke feestartikelen en party gadgets die vernieuwend zijn en de beleving op een festival, event of in een horecagelegenheid verhogen. Vanwege het feit dat wij onze producten direct bij de bron (de fabrikant) inkopen, en dat erg grootschalig doen, zorgt ervoor dat we staffelvoordelen creëren bij onze inkoop. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat we onze klanten, zowel grootafnemers als kleinschalige relaties, gegarandeerd de beste prijs kunnen bieden. Zo ook met onze UV/Blacklight producten en de glow in the dark producten. Maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee productgroepen. Ze lijken erg veel op elkaar, hebben veel dezelfde eigenschappen maar toch verschillen de UV/blacklight producten in essentie van de blacklight verf en producten. Hier gaan we even dieper op in.

No title

hoe werkt Glow in the dark verf?

Glow in the dark verf heeft een driedubbele functie als het gaat om opvallende verf. Ten eerste geeft de glow in the dark verf een felle, opvallende kleur in regulier (dag)licht. Ten tweede licht de glow in the dark verf enorm op wanneer het in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht. Ten derde, en dat is een unieke eigenschap van de glow in the dark verf, is dat de verf ook oplicht in het donker zonder aanwezigheid van UV licht of Blacklight. Om de glow in the dark functie te activeren dient de verf eerst opgeladen te worden. Dit opladen kan door de volgende stappen te doorlopen:

1. Smeer de verf op de huid
2. Schijn met een UV licht, of fel ander licht, voor enkele minuten op de verf
3. De duur en lengte van het opladen van de glow in de dark verf heeft invloed op de tijd dat de verf blijft "glowen"
4. U kunt genieten van een meer dan spectaculair glow in the dark effect

No title

UV/blacklight verf, gel en make-up

De UV verf (ofwel fluorescerende verf) heeft een dubbele functie. Ten eerste geeft de neon UV glow verf, gel en make-up een fluoriscerend effect in regulier daglicht. Ten tweede licht het UV product enorm op wanneer het in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.

De verschillen tussen UV producten en glow in the dark verf

Het grootste verschil tussen deze twee producten is dus dat glow in the dark verf (na opladen) wel zelfstandig kan oplichten zonder blacklight of UV licht, en de UV producten kunnen dit niet. Een ander groot verschil is dat de mate van oplichting in UV licht bij de glow in the dark verf een stuk feller en krachtiger is dan de oplichting van de UV producten.

Wij hopen dat de verschillen tussen onze UV producten en glow in the dark verf helder zijn voor u. Mochten er nog vragen zijn over het verschil tussen onze UV producten en glow in the dark verf, dan horen wij het uiteraard graag.

Schrijf een reactieReacties

Tim 27 mrt '20

Dus ik kan ook normale glow in the park gebruiken bij een blacklight lamp? En heb dus geen special blacklight producten nodig?

> ReagerenDe Horeca Bazaar 27 mrt '20

Goedemiddag Tim,

Bedankt voor je reactie!

Dat kan wel, maar je gaat het dan niet goed zien oplichten omdat het dan waarschijnlijk te licht is (door de blacklight). Glow in the dark verf geeft alleen licht in het donker, hier heb je geen blacklight bij nodig. Wanneer je UV / blacklight producten hebt lichten deze wel op bij een blacklight lamp. Ze geven ook echt alleen dan licht.

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag van je!

Met vriendelijke groet,

Marleen
De Horeca Bazaar

> ReagerenLaurent 5 mei '19

Hoi, ik had nog een vraag, kan de glow in the dark verf in het donker in verschillende kleuren oplichten of kan dit alleen met de uv-producten?

> ReagerenDe Horeca Bazaar 6 mei '19

Hi Laurent,

Bedankt voor je interesse in onze glow in the dark producten!

De glow in the dark producten geven één kleur licht in het donker. Dit is de kleur die aangegeven staat bij het product. Deze kleur verandert dus ook niet van kleur. Wanneer je gaat voor een UV product dan licht deze op bij blacklight. Dit is ook weer in de kleur die vermeld staat bij het product.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je!

Met vriendelijke groet,

Marleen Huijbregts
De Horeca Bazaar

Nathalie groot-hulze 18 mrt '19

hallo,
ik wil graag glow in the dark flex maken op een shirt, licht deze op in blacklight ?

> ReagerenDe Horeca Bazaar 19 mrt '19

Goedemorgen Nathalie,

Bedankt voor je vraag!

Onze textiel verf is UV glow, dus dat wil inderdaad zeggen dat het oplicht in blacklight. Al onze productie die het woord; ''glow in the dark'' bevatten lichten op in het donker en niet bij blacklight.

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag van je!

Met vriendelijke groet,

Marleen Huijbregts
De Horeca Bazaar

Daphne van Noort 15 jan '18

Wij willen de glow in the dark of uv schmink kopen voor een feest wat wij binnenkort hebben. We weten alleen niet zeker of hier ook blacklight is. Heeft de schmink dan nog wel een effect? Er zijn wel veel lampen, maar geeft dit ook een glow in the dark effect? En hoe lang blijft de verf lichtgeven nadat deze is opgeladen?
Alvast bedankt!

> ReagerenDe Horeca Bazaar 16 jan '18

Hi Daphne,

Bedankt voor je interesse in onze glow in the dark en UV/blacklight verf!

Onze UV/blacklight face & body verf heeft van zichzelf al een fluoriscerende kleur bij daglicht. Dit geeft dus zonder blacklight lampen al een heel gaaf effect! Echter zal deze verf niet zorgen voor een glow in the dark effect, het licht namelijk niet op bij gewone lampen. Wil je echt verf dat oplicht in het donker, dan moet je gaan voor de glow in the dark verf. Echter bieden wij deze maar in 1 variant (transparant) aan en zal je deze met heel veel lampen, dus wanneer het niet donker is, minder/niet zien. Het is dus erg afhankelijk van de omgeving en licht waar het feest is, welke optie het best is.

Hoelang de glow in the dark verf licht geeft is afhankelijk van hoelang je de verf oplaad in het licht. Wanneer je de verf een uurtje in het licht legt kan je er de hele avond plezier van hebben! :)

Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag van je!

Groetjes, Marleen.