Kerstmutsen - Roze

Roze kerstmutsen met de laagste prijs van heel Europa!

goedkope roze kerstmutsen kopen
Kerst is natuurlijk het mooiste feest van het jaar. Ieder jaar wordt er wederom naar uitgekeken! Lekker gezellig met de familie of het gezin samen gourmetten en leuke muziek luisteren. Een mooie witte kerst is natuurlijk wat iedereen wilt. Helaas kunnen we dit niet verzekeren. Maar we kunnen uw kerst wel unieker maken met onze roze kerstmutjes. Een keer iets anders dan rood, leuk toch? Bij De Horeca Bazaar proberen wij altijd up to date te blijven met alle party gadgets, zo ook deze roze kerstmutjes!

Een witte kerst met onze roze kerstmutsen!

De roze kerstmuts maakt een kerst natuurlijk uniek en speciaal, wil je toch gegarandeerd zijn van een ‘’witte kerst’’? Dat kan natuurlijk met onze MagicFX confetti shooters! Deze zijn verkrijgbaar in de kleur wit natuurlijk! Met een draai aan de handel creeërt een hele wolk vol met ‘’sneeuw’’. Ideaal als kerstcadeau, of voor uw kerstfeest! Op wintersport de zon in? Combineer het dan met de roze festivalbrillen!

Kerstmutsen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden overal de laagste prijsgarantie op! Wij vinden het belangrijk dat een leuke sfeer creëren niet duur hoeft te zijn. En wij gaan dat tegen door op al onze producten de laagste prijsgarantie te bieden! Dit kunnen wij hanteren door de manier van inkopen die wij hanteren. Wij kopen onze producten in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Door dit te doen kunnen we meer terug geven in prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!