De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen - Roze

Roze kerstmutsen met de laagste prijs van heel Europa!

Kerst is natuurlijk het mooiste feest van het jaar. Ieder jaar wordt er wederom naar uitgekeken! Lekker gezellig met de familie of het gezin samen gourmetten en leuke muziek luisteren. Een mooie witte kerst is natuurlijk wat iedereen wilt. Helaas kunnen we dit niet verzekeren. Maar we kunnen uw kerst wel unieker maken met onze roze kerstmutsen. Een keer iets anders dan rood, leuk toch? Bij De Horeca Bazaar proberen wij altijd up to date te blijven met alle party gadgets, zo ook deze roze mutsjes!

Een witte kerst met onze roze kerstmutsen!


De roze kerstmutsen maken je kerst uniek en speciaal, net even iets anders dan de standaard kerstmutsen. Deze mutsen zijn voor de kerstviering perfect te combineren met onze andere feestartikelen; een witte kerst creëer je bijvoorbeeld met onze MagicFX confetti shooters!

Roze kerstmutsen tegen de laagste prijs van Nederland!


Wij vinden het belangrijk dat een leuke sfeer creëren niet duur hoeft te zijn. En wij gaan dat tegen door op al onze producten de laagste prijsgarantie te bieden! Dat geldt dus zeker ook voor deze roze kerstmutsen!
Dit kunnen wij hanteren door de manier van inkopen die wij hanteren. Wij kopen onze producten in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Door dit te doen kunnen we meer terug geven in prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Nog 14797 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
0.65