De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen - Zwart

Deze zwarte kerstmutsen passen bij elke outfit en thema!

Kerst, het feest dat iedereen lekker met elkaar aan tafel schuift, de tijd voor cadeautjes en van lol! De Horeca bazaar helpt u graag om uw feest om te toveren in een waar spektakel! Haal uw kerstboom van de markt, de dozen van de zolder en pak de cadeautjes uit. Maar natuurlijk kunnen onze
rode kerstmutsen en blauw kerstmutsen niet ontbreken tijdens deze warme winterdagen!

Zwarte kerstmutsen voor de perfecte kerst

De Horeca Bazaar is een bekende naam in de omgeving als het op feestartikelen aankomt, met onze hoge beoordeling en lage prijzen zijn wij daarom ook een van de beste van de regio! Waar een feest is, zijn wij van de partij! De afgelopen jaren hebben wij een flinke stijging gezien in het aantal kerstactiviteiten en kerstfeesten in de plaatselijke horeca, daarom bieden wij u onze prachtige zwarte kerstmutsen aan voor een mooi prijsje!

Waarom wij de goedkoopste zwarte kerstmutsen verkopen

De Horeca Bazaar snapt dat je niet teveel wilt betalen! Daarom hanteren wij de laagste prijs garantie! Kom je hetzelfde product ergens tegen voor een lagere prijs? Dan krijg je het verschil terug en passen wij de prijs direct aan!

Slechts 1416 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.65