De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen - Rood

Deze herkenbare kerstmutsen zijn super leuk voor een kerstborrel of feest!

Het uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Festivals schieten in rap tempo uit de grond waarbij beleving onder het festivalpubliek absoluut op de eerste plaats staat. Het uitgaanspubliek wil non stop geprikkeld worden en wanneer dat even niet het geval is, vinden ze het al snel saai worden. De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat u de beleving in uw horecagelegenheden of op uw event hoog kan houden, zonder dat u veel geld kwijt bent. Wij bieden u de leukste sfeermakers tegen de laagste prijs van Nederland! Zo zijn deze kerstmutsen een absolute toevoeging aan uw kers- of oud & nieuw feest!

Kerstmutsen voor al je gasten tijdens de kerstdagen!

Wij bieden deze leuke kerstmutsen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, zodat het voor u leuk is om al uw gasten te verrassen met een leuke kerstmuts tijdens de kerstdagen of oud&nieuw. Tijdens deze feestdagen staat de horeca vaak bomvol en worden er vele kerstevenementen georganiseerd. Om, naast de kerstmuziek, de kerstsfeer er extra goed in te brengen zijn deze kerstmutsen de ideale toevoeging op uw feest of evenement. Je gasten zullen nog meer kunnen genieten van de sfeer die tijdens deze bijzondere dagen toch al erg goed is!

Goedkope kerstmutsen combineren met onze andere feestartikelen

Onze kerstmutsen brengen de kerstsfeer letterlijk naar uw feest! Maar om deze gezellige sfeer nog verder uit te breiden worden deze artikelen vaak gecombineerd met onze andere sfeermakers. Denk bijvoorbeeld aan onze rode led foam sticks en ijsfonteinen die het ultieme kerstgevoel helemaal afmaken! Mensen zullen de sfeer voelen en het maakt de avond helemaal compleet!

Kerstmutsen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt u de leukste feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. De kerstmutsen zijn hier een erg goed voorbeeld van. Door al uw gasten te voorzien van deze leuke kerstmutsen, verspreid het kerstgevoel zich snel door uw horecagelegenheid! Top voor uw gasten, maar voor u moet het uiteraard ook leuk blijven.
Wij bieden de kerstmutsen aan tegen de laagste prijs van Nederland! Daarnaast bieden wij al onze producten aan met onze 24-uurs service; voor 18:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al in huis!

Slechts 144939 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.5