De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen - Geel

Koop gele kerstmutsen bij ons voor de laagste prijs van europa!

Kerst wordt vaak gezien als de meest gezellige tijd van het jaar. Ook in de horeca heerst er rond deze dagen een hele aparte vibe; veel tafelen en stevige borrels om het jaar af te sluiten. Ook voor bedrijven geldt de kerstborrel vaak als een van de gezelligste bedrijfsfeestjes van het jaar. Wij bieden de leukste artikelen om de kerstsfeer te optimaliseren. Daar komen deze gele kerstmutsen om de hoek kijken.

Gele kerstmutsen voor een unieke kerstsfeer!

Ideaal om uit te delen aan je gasten in een horecazaak, maar zeker ook aan je personeel tijdens een kerstborrel! De gele kleur van de kerstmutsen geeft een net wat meer unieke uitstraling. Ook is het leuk om de verschillende kleuren kerstmutsen te combineren om er zo een grote kleurenfeest van te maken.

Gele kerstmutsen kopen met de garantie op de laagste prijs!

Dat lees je goed inderdaad! Wij garanderen altijd de laagste prijs van Nederland! Wij importeren de gele kerstmutsen op een ontzettend grote schaal en dat zorgt voor schaalvoordelen bij de inkoop. Wanneer je dit artikel elders voor een lagere prijs weet te vinden, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed!
Daarnaast heeft het grootschalig importeren het voordeel dat we onze producten altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 18:00 uur bestellen = de volgende dag al in huis!

Slechts 3907 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.65