Kerstmutsen - Blauw

Goedkope blauwe kerstmutsen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Blauwe kerstmutsen kopen
Feestartikelen worden steeds belangrijker in het uitgaansleven. Waar we voorheen genoegen namen met leuke muziek en een paar sfeerlichtjes, daar wordt er tegenwoordig meer gevraagd door het uitgaanspubliek. De mogelijkheden om een avond door te brengen zijn bijna eindeloos! Daarom is het erg belangrijk om net wat meer en anders te doen dan een ander. Themafeesten vormen hierin een steeds belangrijker onderdeel in. Op deze dagen kunt u zich als horecazaak of festival onderscheiden door in te spelen op het thema. Kerst is natuurlijk een van de grootste themafeesten. Daarom zijn deze goedkope kerstmutsen ook zo onwijs populair en gaan goed samen met de sfeervolle witte led kaarsen.

Blauwe kerstmutsen als give away tijdens kerstvieringen!

Deze blauwe kerstmuts is uniek! Waar we de rode kerstmutsen al sinds jaar en dag grootschalig verkopen, daar is de blauwe kerstmuts relatief nieuw in het assortiment. Met deze blauwe kerstmuts kunt u de kerstmutsen combineren aan het thema van uw horecagelegenheid of uw festival, om tot een nog betere beleving te komen. De goedkope kerstmutsen worden vaak ingezet als give-away. Ook is het mogelijk om bedrukte kerstmutsen te bestellen, dit is weer erg goede promotie voor uw zaak. Ook perfect te combineren met de Kerst foam sticks. De kerstmutsen worden ook erg vaak ingezet tijdens een kerstborrel van een bedrijf of vereniging!

Goedkope blauwe kerstmutsen tegen de laagste prijs van Europa!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste en breedste assortiment feestartikelen van Nederland, wij bieden al onze feestartikelen ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs van Europa! Dat geldt zeker ook voor onze mega goedkope kerstmutsen. Wij importeren de kerstmuts zeer grootschalig uit Azië, en doen dit ook nog eens direct bij de fabrikant. op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen. Vanwege deze inkoopvoordelen kunnen we de kerstmutsen altijd leveren tegen de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze kerstmutsen, is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw kerstmutsen online kopen voor 16:00 uur = de volgende dag bij u in huis!
Ook iets voor jou?
Foam sticks lichtgevende staven LED foam

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

0,58
0,54
Per stuk
Glow sticks rood

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,05
Per stuk