De Horeca Bazaar

Kerstmuts met lampjes

Onze kerstmutsen met lampjes worden geleverd in assorti verpakking; 4 super leuke lichtgevende vormpjes met LED verlichting!

Tegenwoordig is er bij elke gelegenheid een rede voor een feestje. Dan kan je kerst natuurlijk al helemaal niet voorbij laten gaan. En dat gebeurt ook zeker niet. Met kerst zijn er heel erg veel kroegen die het ook als rede zien om een leuk thema feest te organiseren. En bij een themafeest horen natuurlijk ook feestartikelen die het thema duidelijk naar voren brengen. Zo kun je een dresscode hanteren. Maar als organisatie kun je zelf ook voor een ultieme sfeer zorgen tijdens jouw kerstfeestje. Dit doe je door deze prachtige kerstmutsen met lampjes te verspreiden over jouw gasten. Het zal voor een prachtig beeld zorgen als iedereen een muts met lampjes op heeft.

Kerstmutsen met LED lampjes voor een super gezellige kerstsfeer!


Deze kerstmutsen bevatten 5 LED lampjes en geven een prachtig lichtgevend effect in de donkere December maanden. Denk eens aan een optocht waarin iedereen deze kerstmutsen met LED lampjes draagt; een wonderbaarlijk mooi effect!
Om de kerstsfeer helemaal compleet te maken kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze andere feestartikelen zoals bijvoorbeeld onze rode led foam sticks die je zelfs kan laten bestickeren met je eigen logo.

Kerstmutsen met LED lampjes bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar biedt altijd alle producten tegen de laagste prijsgarantie. Dit geldt zeker op vboor deze kerstmutsen met LED lampjes! Zie jij dit artikel elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en betalen het verschil aan je terug.
We hebben onze (kerst) artikelen meer dan genoeg op voorraad. Vandaag bestellen = morgen al bij je in huis!
Kerstmutsen met lampjes kopen Kerstmutsen met lampjes kopen kerstmutsen met lampjes goedkoop kopen kerstmutsen met lampjes goedkoop kopen kerstmutsen kopen met lampjes kopen kerstmutsen met lampjes
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."