De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmuts met lampjes

Kerstmutsen met lampjes zijn zeer populair voor een gezellig kersfeest!

Tegenwoordig is er bij elke gelegenheid een rede voor een feestje. Dan kan je kerst natuurlijk al helemaal niet voorbij laten gaan. En dat gebeurt ook zeker niet. Met kerst zijn er heel erg veel kroegen die het ook als rede zien om een leuk thema feest te organiseren. En bij een themafeest horen natuurlijk ook feestartikelen die het thema duidelijk naar voren brengen. Zo kun je een dresscode hanteren. Maar als organisatie kun je zelf ook voor een ultieme sfeer zorgen tijdens jouw kerstfeestje. Dit doe je door deze prachtige kerstmutsen met lampjes te verspreiden over jouw gasten. Het zal voor een prachtig beeld zorgen als iedereen een muts met lampjes op heeft.

Kerstmutsen met LED lampjes voor een super gezellige kerstsfeer!

Deze kerstmutsen bevatten 5 LED lampjes en geven een prachtig lichtgevend effect in de donkere December maanden. Denk eens aan een optocht waarin iedereen deze kerstmutsen met LED lampjes draagt; een wonderbaarlijk mooi effect!
Om de kerstsfeer helemaal compleet te maken kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze andere feestartikelen zoals bijvoorbeeld onze rode led foam sticks die je zelfs kan laten bestickeren met je eigen logo.

Kerstmutsen met LED lampjes bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt altijd alle producten tegen de laagste prijsgarantie. Dit geldt zeker op vboor deze kerstmutsen met LED lampjes! Zie jij dit artikel elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en betalen het verschil aan je terug.
We hebben onze (kerst) artikelen meer dan genoeg op voorraad. Vandaag bestellen = morgen al bij je in huis!

Slechts 16555 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
0.99