De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50 cm zwart

Confetti shooters zorgen voor het wow-effect onder uw gasten! Vandaag voor 16:00 besteld = morgen confetti shooters in huis!

MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van confetti, confetti shooters en special effects. Denk aan CO2-guns, rookvloeistoffen, vlammen jets, etc. Waar Nederland toonaangevend is op het gebied van festivals, is MagicFX toonaangevend op het gebied van Special effects en confetti gadgets. Niet voor niets praat men geregeld over Special FX. Het innoverende karakter van MagicFX zorgt ervoor dat ze deze positie ook vast weten te houden ondanks de enorme en toenemende concurrentie op dit gebied. De Horeca Bazaar streeft dezelfde filosofie na als MagicFX en daarom zijn wij trotse zakenpartner van MagicFX.

Confetti kanon zwart; unieke feestartikelen!

Confetti bestaat al erg lang, ook de toepassing van confetti is nooit veranderd; op feestelijke gelegenheden. Waar confetti is, daar is het feest en zonder confetti is er eigenlijk geen feest. Vanwege de enorme populariteit van confetti, zijn er steeds meer manieren gekomen om confetti te gebruiken. Tegenwoordig zien we vaak de confetti shooters of zelfs de elektrische confetti kanonnen. Deze toepassingen zijn erg populair bij bruiloften, in de horeca, tijdens evenementen, festivals, kinderfeestjes, bedrijfsopeningen, etc. Voor iedere gelegenheid past een andere confetti shooter het beste; zowel qua kleur als qua lengte van de shooter.

Deze confetti shooter heeft een lengte van 50cm en schiet zwarte confetti snippers af. Deze afmeting is perfect voor middelgrote horecagelegenheden, kleine buiten events of bijvoorbeeld bruiloften. De zwarte confetti shooters worden bij ons erg vaak besteld voor techno feesten of industriële deep-house events. De zwarte confetti shooter is onwijs populair in Duitsland.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
6.11