De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm multicolor

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Populairste feestartikel van dit moment, de confetti shooter!

  • Deze shooter wordt standaard geleverd met ons logo erop bedrukt. Mocht dit niet wenselijk zijn, noteer dit dan in de opmerkingen bij je bestelling. We sturen dan de blanco variant op.
  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Als u aan confetti denkt, denkt u aan feest. Het confetti kanon is niet meer weg te denken onder de party gadgets. In de 19de eeuw maakte men als gebruik van confetti om een speciale gelegenheid te vieren. Tegenwoordig is dat nog steeds zo maar is de losse confetti in de meeste gevallen vervangen door de confetti shooters. De confetti shooter 80cm is te gebruiken voor kleine buiten evenementen, grote discotheken of clubs, maar zeker ook als festival gadget op grote evenementen en festivals. Het confetti kanon zorgt ervoor dat het hoogtepunt van een avond ook daadwerkelijk een hoogtepunt is. Breng uw gasten en publiek in extase met de confetti shooters divers!

Het confetti kanon kopen doet u al per stuk. Bent u geïnteresseerd in om meer dan driehonderd confetti shooters te bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Het confetti kanon online kopen tegen de scherpste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Handmatig confetti shooters multi color
Handmatig confetti shooters multi color
Confetti alle kleure papier-metallic
Confetti alle kleure papier-metallic
Goedkope confetti cannons online kopen
Goedkope confetti cannons online kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.93
1 10 9.1 2908
10 10