De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm multicolor

Professioneel confetti kanon, de ultieme musthave voor elk evenement! De laagste prijs van Nederland met deze confetti shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Het confetti kanon is niet meer weg te denken uit de party scene. Waarschijnlijk is de confetti shooter de meest gebruikte feest gadget. In de 19de eeuw werd er al confetti gebruikt om speciale gelegenheden te vier. Tegenwoordig is de losse confetti vaak vervangen door het confetti kanon, het gebruik van confetti bij feestelijke vieringen is echter onveranderd. De confetti shooters worden veel gebruikt in de horeca, tijdens bruiloften, openingen en andere feestelijke gelegenheden. Voor enorme festivals, evenementen of voetbalstadions is het wellicht goed om te overwegen om het confetti kanon 80cm te bekijken. Confetti shooters zorgen ervoor dat uw publiek in extase raakt en dat een feestelijk hoogtepunt ook echt een hoogtepunt wordt!

Voor kleinschalige feestjes is de confetti shooter al per stuk te verkrijgen. De confetti shooters divers worden vervolgens in diverse staffels aangeboden. Heeft u interesse om meer dan 520 confetti kanonnen te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor een offerte op maat.

Uw confetti shooter bestellen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti kanon MagicFX multicolour
Confetti kanon MagicFX multicolour
Confetti alle kleure papier-metallic
Confetti alle kleure papier-metallic
Confetti kanon goedkope Confetti shooter
Confetti kanon goedkope Confetti shooter

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2889
10 10