De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti shooters 50cm vulling naar keus

Professioneel gevulde confetti shooters voor de laagste prijs op de markt! Deze confetti shooters zijn echte toppers op uw feest of partij!

Druk op de knoppen en start het plezier, een begin van een marathon of het eind van een festival, niks is te gek voor deze professionele confetti shooters. Vanwege de elektrische bediening is het mogelijk deze shooters af te laten gaan op timing waardoor u het perfecte plaatje creëert!
Wit-groen voor het Gronings ontzet of gouden snippers voor een 50-jarig huwelijk? Voor alles is confetti, dé sfeermaker op elk feest!

Elektrische precisie voor het beste effect met onze confetti shooters!

Met een druk op de knop de lucht omtoveren tot een feest, De Horeca Bazaar kan dat! Stelt u voor, uw gasten staan op een prachtig VIP-deck met een fenomenaal uitzicht op het feest, naast de bottle service met LED sticker en de bass van de muziek verwachten de gasten tijdens de hoofdact natuurlijk net iets meer. En dan, BAM! Confetti door de lucht! Dit is mogelijk door onze elektrische confetti shooters!

Confetti shooters tegen de laagste prijs

Naast het beste product is het natuurlijk ook belangrijk dat de prijs laag blijft wanneer u een bestelling plaatst, daarom hebben wij goed nieuws voor u! Wij zijn de goedkoopste uit de regio omdat wij tussenhandel weglaten in ons inkoopproces. Een goed voorbeeld daarvan zijn natuurlijke onze LED Foamsticks

Op voorraad! Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
166.01