De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm vulling naar keus

Een fantastische ervaring voor de laagste prijs met deze confetti shooters. Er is niets leuker dan een product op maat, zo ook onze confetti shooters!

Deze confetti shooter is de perfecte grootte voor ieder feest. Wilt u uw bedrijfsfeest of verjaardag eruit laten springen? Dan kan dat met onze unieke service, wij maken voor u op aanvraag confetti shooters met de door u uitgekozen kleuren! Wilt u het heel klassiek? Of juist heel feestelijk? Er zijn talloze varianten beschikbaar om een resultaat te leveren waar u trots op zult zijn. En waar de monden van open zullen vallen.

Maak er een knallend feest van met deze confetti shooter!

Om uw feest echt een gepersonaliseerde draai te geven gaan wij graag voor u te werk. Confetti is helemaal populair! Net zoals onze shotglaasjes De Horeca Bazaar luistert daarom graag naar de wens van onze klant. Samen met de beste leverancier uit de omgeving zorgen wij dat u versteld zult staan van het resultaat! Wat is er nou leuker dan een knallend eind van uw feest! Confetti shooters zijn een must-have voor een waar spektakel. Ook zijn onze Hawaii kransen echte aanraders!

Een unieke beleving voor een lage prijs!

De beste special effects hoeven natuurlijk niet duur te zijn, De Horeca Bazaar staat garant voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u teveel betaald. Dit kunnen wij waar maken door rechtstreeks en grootschalig bij onze leverancier confetti shooters in te kopen. Of het nou rood-wit-blauw is of geel-rood-zwart, wij krijgen voor het elkaar!

Slechts enkele op voorraad! Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
156.82