De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige lege confetti shooter 80cm

Met onze lege confetti shooters kan je je creativiteit zijn gang laten gaan! Vul het met confett en gaan!

Personaliseer uw feest helemaal naar uw wens! Onze 80cm confetti shooters zijn de big boys in ons assortiment! Deze confetti shooters hebben maar liefst een bereik van 12 tot 14 meter! door deze confetti shooter op precies het juiste moment af te schieten zorgt dit voor een onvergetelijk moment bij de feestgangers!

De hoeveelheid confetti kunt u zelf bepalen aan de grootte van het evenement! Tijdens een fenomenale DJ act wilt u het publiek het uiterste van het uiterste geven, maar tijdens een bruiloft is het natuurlijk logischer om het meer bescheiden te houden. Naast onze confetti shooters hebben we nog meer producten in ons assortiment die voor beide evenementen uitermate geschikt zijn zoals onze ballonnen

MagicFX confetti shooter zonder inhoud tegen de laagste prijs van Nederland!

Onze lege confetti shooters zijn al verkrijgbaar per stuk! Stem de aantallen af op de grootte uw evenement of festival. De lege confetti shooters hebben de laagste prijsgarantie binnen heel Nederland! Nergens anders tegen zo’n lage prijs te vinden! Dit komt doordat wij onze producten grootschalig inkopen, hierdoor creëren we veel voordelen die wij terug kunnen geven aan u! Ziet u ergens deze lege confetti shooters tegen een lagere prijs? Meld het direct aan ons en dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2743
9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"
7.36