De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige lege confetti shooter 50cm

Vul je eigen confetti shooter en zet zelf de puntjes op de i! Kies zelf de confetti uit voor uw confetti shooter.

Laat u verrassen door onze confetti shooters, deze zijn nu ook leeg te leveren! Dat betekend dat u de confetti kanonnen zelf kunt vullen met de confetti van onze site. U kunt zelf de hoeveelheid bepalen, dit kunt u afstemmen op de grootte van het evenement. Hoe meer vulling, des te meer beleving! De confetti shooter van 50cm heeft een bereik van 12 tot 14 meter, perfect voor grote gelegenheden zoals een kampioensfeest of een spectaculaire bruiloft!

De perfecte beleving creëren was nog nooit zo makkelijk!

Het vullen van onze confetti shooter is simpeler dan ooit! U krijgt de confetti shooter leeg geleverd. De confetti shooter is open en zonder inhoud. U kunt de gewenste hoeveelheid confetti toevoegen een het product en daarna de confetti shooter afplakken met de sticker die erbij geleverd wordt. Met een draai aan de onderkant zorgt u voor een magnifieke confetti regen!

Lege confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

De lege confetti shooters hebben als voordeel dat er geen productie kosten aan vast zitten. Dit betekend dus wél dat u zelf de confetti shooters moet vullen. Dat geeft u de mogelijkheid om de hoeveelheid confetti en kleur te bepalen. De losse confetti die wij verkopen op onze site zijn uitermate geschikt voor in de confetti shooter! Door deze twee te combineren heeft u zelf gecombineerde confetti shooters tegen een lagere prijs! Ziet u elder lege confetti shooters tegen een lagere prijs? Laat het ons even weten en wij passen direct onze prijzen aan!

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
5.65