De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch lege confetti shooter 50cm

Zorg voor de perfecte persoonlijke sfeer met de MagicFX lege confetti shooter! Vul deze confetti shooter met confetti en gaan!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Met onze MagicFX elektrische confetti shooters is de perfecte sfeer creëren nog nooit zo makkelijk geweest! Personaliseer jouw confetti en knallen maar! Met een druk op de knop vloeit de confetti magistraal door de lucht! Voordat dit mogelijk is, moet u zelf de elektrische confetti shooter vullen met confetti naar eigen keus! Stem de hoeveelheid confetti af op de grootte van het evenement!

Confetti shooters vullen, hoe werkt het?

Niemand zit te wachten op een moeilijk bouwpakket, daarom houden wij het simpel bij De Horeca Bazaar. De confetti shooters worden leeg geleverd, bij het pakketje zit een sticker. Vul de confetti shooter met confetti , nu komt het spannende gedeelte! Plak de sticker aan de bovenkant van de shooter. Dat was het! Instaleer de confetti shooter en knal het dak eraf!

Lege confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

Een feest organiseren tegen een lage prijs? Dat doe u bij De Horeca Bazaar! Overal al onze feest artikelen kunnen wij u de laagste prijsgarantie bieden! Dit komt doordat wij al onze artikelen direct inkopen bij de leveranciers, de dure tussenhandelaars laten wij achterwegen waardoor er geen overbodige kosten worden gemaakt! Met al onze feestartikelen zorgt u voor de ideale sfeer tegen de aller laagste prijs! Naast onze confetti shooters hebben we nog véél meer feestartikelen die nog meer sfeer toevoegen aan uw feest! Onze LED foam sticks creëren een uniek beeld die niemand snel zal vergeten!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
50CM, leeg confetti kanon Elektrisch
50CM, leeg confetti kanon Elektrisch

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2889
10 10