De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagixFX handmatige confetti shooter 80cm vulling naar keus

Kies voor een unieke sfeer met onze confetti shooter! Deze op kleur en formaat gemaakte knallers geven uw feest een vette knal met onze confetti shooters!

Dit is er een voor de grotere feestjes! Met deze 80 cm feestknaller ben jij een absolute sfeermaker!
MagicFX is al jaren gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige feestartikelen. Daarom kiezen wij graag voor het beste van het beste. De Horeca Bazaar koopt daarom in bij een topproducent!

Zorg voor de leukste special effects met onze confetti shooters!

Een feest, er komt meer bij kijken dan u denkt. En hoe groter het feest is, hoe meer er mensen van uw feest verwachten. Naast goede speakers, CO2 machines en flitsende UV-blacklights zijn confetti shooters ook een must-have. Het draait natuurlijk allemaal om kleine details! En wat is er nou leuker dan een custom confetti shooter!

Hoe wij de laagste prijs aan kunnen bieden

De Horeca Bazaar staat paraat aan onze laagste prijsgarantie. Doordat wij de dure tussenhandel buitenspel zetten en onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen is het voor ons mogelijk om onze top kwaliteit producten tegen de laagste prijs aan te bieden. Daardoor blijft onze confetti shooter voordelig. Ziet u dit product voor een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
223.12