De Horeca Bazaar

MagixFX handmatige confetti shooter 80cm vulling naar keus

Kies voor een unieke sfeer met onze confetti shooter! Deze op kleur en formaat gemaakte knallers geven uw feest een vette knal met onze confetti shooters!

  • Vermeld de kleurencombinatie bij het veld opmerkingen van de bestelling
  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Dit is er een voor de grotere feestjes! Met deze 80 cm feestknaller ben jij een absolute sfeermaker!
MagicFX is al jaren gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige feestartikelen. Daarom kiezen wij graag voor het beste van het beste. De Horeca Bazaar koopt daarom in bij een topproducent!

Zorg voor de leukste special effects met onze confetti shooters!

Een feest, er komt meer bij kijken dan u denkt. En hoe groter het feest is, hoe meer er mensen van uw feest verwachten. Naast goede speakers, CO2 machines en flitsende UV-blacklights zijn confetti shooters ook een must-have. Het draait natuurlijk allemaal om kleine details! En wat is er nou leuker dan een custom confetti shooter!

Hoe wij de laagste prijs aan kunnen bieden

De Horeca Bazaar staat paraat aan onze laagste prijsgarantie. Doordat wij de dure tussenhandel buitenspel zetten en onze producten grootschalig inkopen creëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen is het voor ons mogelijk om onze top kwaliteit producten tegen de laagste prijs aan te bieden. Daardoor blijft onze confetti shooter voordelig. Ziet u dit product voor een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Tot 100 stuks 3 - 5 werkdagen. Vanaf 100 stuks 5 - 10 werkdagen.

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Papieren party popper 80 cm
Papieren party popper 80 cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 223.12
1 10 9.1 2908
10 10